Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Primii pasi

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2006, 11:47 PM
Dragus Lucian Dragus Lucian is offline
Junior Member
Bobocel

Exclamation E cineva de prin NV Chicago?Companii de recrutare la tot pasul?!

Sunt curios daca e cineva de pe forum de prin partile astea: Schaumburg, Palatine, Roselle, etc
Oare tot asa a fost si pentru voi sa gasiti de lucru? Eu am o diploma de inginer chimist si una de master in inginerie si peste tot dau doar de companii de recrutare. E important sa nimeresti la un recrutant cu experienta, ca altfel ai parte doar de slujbe slabe.
Vorbesc engleza foarte bine, am nimerit 2 slujbe dezamagitoare pana acum si acum stau de 3 saptamani acasa deoarece am ''promise'' anumite slujbe. Stiu ca ia timp, dar si chiria ne omoara. Doar sotia lucreaza si nu ia bani suficienti. Vreau si eu o slujba normala, nu temporare de astea de care au astia pe aici cu 8 - 10 dolari pe ora.
Noi stam in Schaumburg, daca stie careva ceva prieteni care pot pune o vorba buna despre mine (doar sa ma anunte ca e ceva de munca intr-un loc anume si au nevoie de cineva cu experienta mea) as fi recunoscator.
NU e musai in inginerie chimica , ca vad pe aici o gramada de food industry, ma stiu si cu calculatorul bine, am fost specializat in informatica aplicata in chimie.
As vrea sa vb direct cu managerul, ca asa castigi timp.

Merci fain, Luci
Schaumburg, IL
Reply With Quote
Old 09-23-2006, 01:56 AM
crisz
Guest

Quote:
Originally Posted by Dragus Lucian View Post
sa ma anunte ca e ceva de munca intr-un loc anume si au nevoie de cineva cu experienta mea) as fi recunoscator.
NU e musai in inginerie chimica , ca vad pe aici o gramada de food industry

Merci fain, Luci
Schaumburg, IL
Si eu am observat ca in ultima vreme agentiile au acaparat piata de job-uri.... vezi ca exista si agentii specializate pe domenii.
Eu mi-am gasit job-ul in ziar (ziarul de duminica are cea mai vasta rubrica si include si job-urile din cursul saptamanii).

Poti sa cauti pe site-urile unor firme mari (au o sectiune JOBS sau CAREERS), de exemplu:
http://www.kraftfoods.com/careers/jobSearch/default.htm

Poti iti iei cursuri (separate) la orice colegiu sau universitate, astfel ai acces la "job"-uri afiste la ei- multe firme recruteaza de la universitati.

Iti doresc multa bafta!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules