Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Chicago

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2006, 11:55 PM
Dragus Lucian Dragus Lucian is offline
Junior Member
Bobocel

Exclamation E cineva din zona NV Chicago? Companii de recrutare la tot pasul!

Sunt curios daca e cineva de pe forum de prin partile astea: Schaumburg, Palatine, Roselle, etc
Oare tot asa a fost si pentru voi sa gasiti de lucru? Eu am o diploma de inginer chimist si una de master in inginerie si peste tot dau doar de companii de recrutare. E important sa nimeresti la un recrutant cu experienta, ca altfel ai parte doar de slujbe slabe.
Vorbesc engleza foarte bine, am nimerit 2 slujbe dezamagitoare pana acum si acum stau de 3 saptamani acasa deoarece am ''promise'' anumite slujbe. Stiu ca ia timp, dar si chiria ne omoara. Doar sotia lucreaza si nu ia bani suficienti. Vreau si eu o slujba normala, nu temporare de astea de care au astia pe aici cu 8 - 10 dolari pe ora.
Noi stam in Schaumburg, daca stie careva ceva prieteni care pot pune o vorba buna despre mine (doar sa ma anunte ca e ceva de munca intr-un loc anume si au nevoie de cineva cu experienta mea) as fi recunoscator.
NU e musai in inginerie chimica , ca vad pe aici o gramada de food industry, ma stiu si cu calculatorul bine, am fost specializat in informatica aplicata in chimie.
As vrea sa vb direct cu managerul, ca asa castigi timp.

Merci fain, Luci
Schaumburg, IL
Reply With Quote
Old 09-23-2006, 04:45 AM
elisa_ch's Avatar
elisa_ch elisa_ch is offline
Forumar fidel
Profesor

Buna Lucian,

Mai intai bun venit!
Noi stam in Palatine, la intersectia US53 cu Rand Rd(US12).
Nu prea stiu ce sa iti zic de joburi decat ca trebuie sa ai rabdare. Inteleg ca nu e usor si ca aveti cheltuieli, insa ia timp gasirea unui job bun. Apropos, cat platiti la chirie...intreb doar ca idee.
Daca aud ceva de vreun job te anunt. Daca mai aveti nevoie de sfaturi sau daca vreti sa intrebati orice altceva poti sa imi scrii pe adresa [email protected] sau putem vb pe messanger...aceeasi adresa.

Spune-mi cam ce vrei sa lucrezi tu sau sotia...ca idee, ca sa stiu unde sa ma orientez.

Toate cele bune,

Elisa

http://www.slatineanu.com/prin_america/
http://www.slatineanu.com/photography/
Reply With Quote
Old 09-24-2006, 05:17 PM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Lucian - bine atzi venit in zona!

Cuvintul care trebuie sa ii intzelegetzi sensul este: RABDARE.
Stiu, este foarte greu mai ales daca vezi ca rezervele financiare se cam duc. Stiu...totzi venim aici cu o desaga nevazuta plina cu vise. Totzi vrem sa gasim jobul care este foarte bine platit si repede!

Avetzi rabdare. Experientza americana este lucrul care lipseste atunci cind loteristul paseste in US. Fara ea slabe sanse sa gasesti exact ceea ce vrei. De asta trebuie rabdare si construit aproape tot de la 0.

Totul se va aseza in timp daca stitzi sa asteptatzi si sa nu va pierdetzi visele cu care azti venit din Romania. Orice se poate atinge daca esti organizat si itzi planifici pasii!

Bafta!
Reply With Quote
Old 09-24-2006, 10:00 PM
elisa_ch's Avatar
elisa_ch elisa_ch is offline
Forumar fidel
Profesor

Bine zici Cezar!
Ei sunt ft dezamagiti, insa sunt convinsa ca v-a rasari soarele si pe strada lor si asa cum ziceai si tu sa isi planifice pasii...sa ii faca incet si mici, dar bine. Au nevoie si de putina incurajare...ca dee...toti simtim nevoia la un moment dat.

Toate bune si fruntea sus...nu dracul chiar asa de negru.

Elisa

http://www.slatineanu.com/prin_america/
http://www.slatineanu.com/photography/
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 03:05 AM
usdream's Avatar
usdream usdream is offline
Profesor
Forumo-dependent

asa e , aveti dreptate . Si noi suntem de 2 luni si ceva aici in CHICAGO si ne-am dat seama ca e nevoie de multa rabdare . E ca si cum te mai nasti inca o data . Te-ai rupt de familie , de prieteni , de casa ....e nevoie de timp pt reacomodare .
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 03:33 AM
usdream's Avatar
usdream usdream is offline
Profesor
Forumo-dependent

Apropo , noi locuim in zona de nord a orasului , langa Lincolnwood .
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules