|
|
||||
|
||||
Despre bagaje prin posta
Buna din nou tuturor,
Incerc si eu sa initiez un nou subiect la care poate imi va raspunde cineva care a trecut prin asta. Am auzit de la cineva care insa n-a putut sa-mi dea detalii precise ca se pot trimite pachete in America prin posta romana, pe care fie le trimiti prin avion-caz in care e scumpel, fie cu vaporul-caz mai ieftin. Dintre cei de aici a folosit cineva aceste servicii ca sa-mi dea si mie mai multe detalii? In primul rand m-ar interesa cam in cat timp ar ajunge un astfel de pachet acolo? Am vazut ca pentru avion dureaza cam 8 zile(dintr-un mesaj al lui Emi) dar cu vaporul a incercat cineva? Daca mai exista si alte metode, ar fi bine de stiut si alea. Ma intereseaza subiectul pentru ca as vrea sa trimit niste carti acolo, inca de inainte de a pleca eu, sa ma astepte... Mersi anticipat pentru raspunsuri. Gianina |
|
|||
|
|||
Buna, eu am trimis pachet inainte de plecare, cu pretul cel mai ieftin, probabil vapor, e o suta si ceva de mii /kg, nu imi mai amintesc, ideea e 2 perne mari categoria de zestre + 2 perechi pantofi = 800 000. Din Bucuresti se trimit doar de la oficiul de la Berzei, al carui nr de telefon si adresa sunt in pagina Postei (imi cer scuze, nu imi mai amintesc nr.). Pachetul a ajuns in ceva mai putin de o luna.
Bafta! |
|
|||
|
|||
in 2008 am trimis de 2 ori bagaj in america si la mine a fost cam asa: ei mi-au spus in maxim 10-12 zile ca ajunge, odata a ajuns chiar mai devreme si odata a durat 2 saptamani, dar a ajuns intact; tariful nu a fost in functie de vapor sau avion ci a avut un singur tarif, adica taxa vamala plus pretul pe kg(si a fost 35 lei taxa vamala plus 25 lei/kg)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|