|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Intrebare despre plicul 1 - formulare
Salut, in primul rand vreau sa felicit pe toti care ati cistigat la DV-2007 si celor ce au creeat acest minunat forum...si chiar asa am citeva nelamuriri in leagatura cu DSP-122 si DSP 230 :
La DSP-122 1. Intreabrea nr.6 b La scolile absolvite , am bacallaureatul dar momenatan sunt student anul 4 la o facultate e bine sa scriu acest lucru iar la " From 10/2002 - TO PRESENT " e corect ? 2. Intreabarea Nr.7 (Work Experience ) la occupation eu am avut pe perioada 2003-2005 o firma pe care am cedat-o anul trecut tin sa precizez ca am fost administratorul acelei firme dar nu mi-am bagat cartea de munca. Cum ar fi cel mai bine sa raspund ? Si cum as pute dovedi ca am fost administrator la acea firma ? La DSP-230 Part II 3 . La intreabarea 31. as vrea sa stiu daca a avut cineva probleme cu legea prin Europa nu in RO si daca e bine sa trec NO tinind cond ca nu am locuit in alta tara mai mult de 2 luni iar cazierul din RO este OK. Va multumesc pentru timplu acordat
Display Modes | |
|
|