|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Intrebare despre Chestionar.
Alex,
Am refreshed cookiurile si am putut vota chestionarul legate de comunicare. Am o intrebare. Un chestionar se poate vota doar o singura data/utilizator? Sau singura data pe sesiune. In ce priveste sugestiile mele, vroiam doar sa te asigur ca e un site bine inchegat si organizat, poate chiar prea bun pentru nivelul utilizatorilor, si mai ales al celor din romania care au access restrins la internet. Si nu ma indoiesc ca ai in vedere unul dintre principiile de baza in IT si anume in orice creezi sa ai in vedere utilizatorul. Cit priveste "nepofta" de vorba a userilor, asta e un indicator puternic ca informatia e de buna calitate si usor de gasit, si poate si intrebarile sunt mai putine. Pe de alta parte, temele de discutie la "Alte categorii" ar fi trebuit sa se inmulteasca, ceea ce e un indicator ca a posta un mesaj nu e o treaba chiar la indemina tuturor (si aici nu ma refer doar la suportul tehnic desi si acela e un factor) poate si din cauza ca lumea e putin reticenta la comunicare , chair daca rezultatele chestionarului indica contariul. Numai bine, si vorba aceea (care in romania nu prea e folosita de aia nici nu dau varianta romana) keep up the good work. danver |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|