|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
Stie Cineva O Modalitate Mai Ieftina De Trimis Pachete Din Usa In Romania?
Locuiesc In Las Vegas Si Vreau Sa Trimit Un Pachet Mai Maricel In Romania...care E Varianta Cea Mai Ieftina?
|
|
||||
|
||||
Atlas Shipping. Cauta pe forum.
|
|
||||
|
||||
buna,
o sa-ti dau maine pe private nr de tel. de la o firma de transport colete de aici din vegas. Sunt super de treaba si pachetele ajung in tara la destinatar acasa intregi si nedesfacute. Pretul este de 1usd/pound, minim 50 pounds. Ajung in ro in vreo 2 luni sau cam asa ceva.
|
|||
|
|||
merci mult cata...pana acum am trimis cu usps dar sa-ti spun drept e scump tare....merci inca odata
|
||||
|
||||
Poate sa ne spuna cineva si o firma care transporta in sens invers, adica Romania-SUA?
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Dar din Florida, Miami??
Stie cumva cineva vreun loc de expediere a coletelor spre Romania din Florida?
Multumesc! |
|
|||
|
|||
colete
Incearca USPS - POSTA AMERICANA
|
|
|||
|
|||
pachete mari!
Ma gandeam la vreo modalitate mai ieftina, pentru ca am o groaza de lucruri; am inteles ca sint anumite centre de colectare din orase ca NYC sau Detroit, Atlanta (ceva firme romanesti); ma intrebam daca este asa ceva si in Miami...
|
|
||||
|
||||
S-a incurcat treaba cu USPS de cand a saltat si pretul timbrului.
Cica ar mai fi varianta vaporului, insa cum nimeni dintre noi nu prea are cu ce si de ce sa umple un recipient intreg, ar fi avantajos sa aflati cand trimite vreun grup de crestini fundamentalisti o incarcatura de cadouri catre Romania, va va iesi si voua mult mai ieftin.
Display Modes | |
|
|