![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ma gandesc sa iau cu mine 3 covoare de lana care in US am vazut ca sunt foarte scumpe... Daca le impachetez si le trag in folie (pe toate 3) sunt probleme la vama? (vreau sa zic ca nu vor fi bagate intr-un geamantan... ele insele vor forma un balot compact)
|
||||
|
||||
![]()
In primul rand ce sa faci cu ele aici? Cam peste tot aici se poarta mocheta ... eventual sa le pui peste daca iti place cum arata.
In al doilea rand cred ca ar trebui sa intrebi compania de zbor sa vezi cum accepta un bagaj de genul asta. Probabil vor fi considerate ca un bagaj, dar ma gandesc ca e si in functie de dimensiuni.
|
||||
|
||||
![]()
In Boston MA am auzit ca in multe case este hardwood floor.... eu zic ca arata mai bine cu un covor.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|||
|
|||
![]()
Atentie la greutate!
S-au schimbat de la 32 kg la 23 kg!
|
|||
|
|||
![]()
Pe site la british airways apare ca ar fi acceptate max tot 32Kg...care o fi informatia corecta?
http://www.britishairways.com/travel...k/public/en_ro |
|
||||
|
||||
![]()
Piece concept 23 Kg for flights in Economy Class.
Piece concept 32 Kg for flights in First and Business Class.
|
|||
|
|||
![]()
am tot cautat pe site la british si nu am gasit informatia cu 23 de kg.... poate am omis-o eu
|
|
||||
|
||||
![]()
Astazi mi-au spus cei de la agentie ca toate companiile (exceptie facand cele cehe si maghiare) au trecut pe 23 kg la bagajul de cala... Din pacate, nici Malev si nici CZA nu opereaza pe relatia Boston. Asta e... vedem si noi jumatatea plina a paharului: vom avea mai multe lucruri americanesti!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eventual luati si tuciu de mamaliga si cazanul de tuica.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Despre tigari in bagaje | Gianina | Catre America ! | 36 | 04-24-2010 04:58 PM |
Despre bagaje prin posta | Gianina | Catre America ! | 2 | 03-08-2010 02:54 PM |
Bagaje - dimensiuni si ce fel? | Shrek | Catre America ! | 178 | 06-02-2009 03:42 PM |
ce punem in bagaje? | MPower2003 | Catre America ! | 17 | 11-20-2004 01:55 AM |
Atentie la bagaje...... | DanArt | Catre America ! | 0 | 01-12-2004 08:32 PM |