|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Adresa o casuta postala???
A dat cineva la adresa, o casuta postala? Am inteles din unele postari ca plicul "nu a reusit sa ajunga"...uneori la adresa postala a locuintei aplicantului din varii motive....pot in acest caz da adresa unei casute postale unde sa mi se livreze corespondenta???? A mai facut cineva asa si a si primit plicul???
Multumesc! |
|
||||
|
||||
BINEINTELES!
|
|||
|
|||
noi chiar casuta postala am avut si a fost totul OK
|
|
|||
|
|||
casuta postala
Pentru cei care au inchiriat o casuta postala : va mai amintiti care a fost costul acestei inchirieri?
Va multumesc |
|
|||
|
|||
am platit 231.000 din mai pana in decembrie(inclusiv)
acum nu stiu cat este, am platit in mai |
|
|||
|
|||
Multumesc foarte mult pentru raspuns!
|
|
||||
|
||||
Re: casuta postala
Quote:
1- nominal - mai ieftin cam vro 3 ron pe luna, scrisorile pe care le primesti trebuie obligatoriu sa contina si numele tau la destinatar(ex: dest. Popa Ion, op1 cp 100, Galati). Daca primesti o scrisoare numai cu adresa de casuta nu-i bai ..dar daca primesti mai multe incepe sa strambe din nas persoana de la posta si te obliga sa aplici pt. varianta 2. 2. nenominal - costa cam vro 12 ron pe luna, si poti primi scrisori anonim (ex. dest. op1 cp 100) la inceput trebuie sa mai platesti o garantie in jur de vro 10 ron pt. cheie. care iti va fi restituita dupa ce vei renunta la cp si vei restitui cheia. De asemenea completezi o cerere de mana in care soliciti inchirierea si trebuie sa ai un BI/CI la tine. ps. preturile erau acum 2 luni, dar le alfi de la un functionar de la posta. Daca platesti in avans pe mai multe luni nu vei fi afectata de modificarea preturilor care se actualizeaza din 3 in 3 luni. ps2. la fiecare sfarsit de an trebuie sa mai faci o cerere prin care sa precizezi cat timp mai doresti sa inchiriezi casuta in amul urmator.
|
|||
|
|||
SleeepY, multumesc pentru amanunte!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|