Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

Adresa de corespondentza pentru DV

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-31-2003, 12:39 AM
GabrielaG GabrielaG is offline
Junior Member
Bobocel

Default Adresa de corespondentza pentru DV

Salut la toata lumea, si inainte de toate felicitari administratorului pt site.
Am intrat pe site-ul ambasadei la versiunea in limba romana a noului regulament pt DV-2005 si acolo enumerau datele care vor fi solicitate in aplicatie. Problema mea este ADRESA DE CORESPONDENTA - Adresa, Orasul/Comuna, Judetul, Codul postal, Tara
Din motive de siguranta nu as vrea sa dau adresa din buletin, se fura ca in codru in scara mea, plus ca nu avem cum sa mai deschidem posta deoarece ne-au bagat bete de chibrit in iala si ca sa o schimbam trebuie ca toti vecinii sa fie de acord sa schimbam tot panoul de cutii postale, este un panou antic si vechi si de de mult. In fine, intrebarea este daca pot da si alta adresa decat cea din buletin. Insa nu vreau sa risc sa fiu descalificata pt faptul ca am dat alta adresa decat cea din buletin. Ce imi puteti spune?
Old 08-31-2003, 12:54 AM
Mihaela G. Mihaela G. is offline
Membru
Invatzacel

Nu pot decat sa-ti spun ce as face daca as fi in situatia ta: desi in decursul a 8-9 luni, cat dureaza pana esti anuntat ca te afli printre castigatorii DV2005, ai putea sa te muti de cateva ori, eu n-as risca sa scriu acolo alta adresa decat una la care pot dovedi ca am locuit in momentul in care am trimis plicul... as prefera sa-mi cumpar o cutie postala separata de-a tuturor vecinilor sau m-as stradui sa-i intru in gratii postasului, ori... nu stiu, orice altceva decat o adresa care nu e a mea... Poate ca exagerez si nu e chiar atat de important, dar avand in vedere ca iti cer atat de putine date despre tine in prima faza (doar nume, data nasterii si adresa), consider ca e important ca ele sa fie corecte... dar asta e doar parerea mea... altii s-ar putea sa gandeasca altfel! Oricum, mult succes!
Old 08-31-2003, 01:48 AM
Iulia Iulia is offline
Junior Member
Bobocel

Default Adresa de corespondenta

In primul rind BAFTA shi bine facica aplici.
Parerea mea: adresa de corespondenta e una shi domiciliul alta....corespondentza o potzi primi la o casutza postala sau la o persoana de incredere.
Sa ai tu MAREA BAFTA sa cistigi shi o sa vezi ca in setul de formulare pe care le completeaza cistigatorii ai doua rubrici diferite: una pentru domiciliu shi una pentru corespondentza (daca nu s-au schimbat formularele de la DV2003).
Multa bafta shi sa iesi bine shi CORECT in poze!
Reply With Quote
Old 09-01-2003, 01:00 PM
GabrielaG GabrielaG is offline
Junior Member
Bobocel

Da, ideea e ca pe site-ul ambasadei scrie clar: Adresa de corespondenta, de aceea am fost nelamurita, mi s-ar fi parut logic sa solicite domiciliul aplicantului, pe mine nu pot sa zic decat ca ma ajuta faptul ca cer adresa de corespondenta.
Iar ca raspuns pt Mihalea, mersi pt raspuns, dar nu e chiar asa usor ceea ce zici tu, mai ales la bloc, tre sa cer aprobare la asociatie, si mi-e greu sa fac toate astea stand aici in bucureti. Sa zicem ca obtin, ce fac totusi cu faptul ca nu prea se poate intra in scara fara cheie, iar sa ma pun bine cu postasul....nici nu stiu care e, si oricum se schimba cam des din cate am inteles. M-am decis totusi sa dau adresa tatalui meu si dc ar fi sa castig, sa dea Domnul, fac mutatie si gata. Dar sper sa nu fie nici o problema ca dau alta adresa.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules