Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Los Angeles +
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Los Angeles +

PRO si CONTRA orase/orasele/zone din CALIFORNIA

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-15-2005, 12:19 AM
filu_freeman's Avatar
filu_freeman filu_freeman is offline
Membru
Invatzacel

Default PRO si CONTRA orase/orasele/zone din CALIFORNIA

Na, guys, hai sa punem de un subiect nou pe tema pro si contra orase/orasele/zone din California, cu tot ce stim sau credem sau am auzit dar cat de cat obiectiv, adica nu ceva de genu: nu-mi place San Francisco ca polueaza Filu aeru' pe acolo hehehe. Sa fim o tzara mai obiectivi si sa zicem: pe langa ca e filu in SF mai sunt si cutremure si iata 2 motive sa nu ne placa SF hehehe sau oricum ceva de genu. nu trebe sa dam neaparat statistici ca la linkurile cu http://quickfacts.census.gov dar sa ne dam cu parerea, astfel incat cand arunca unu un ochi in california sa stie sa se orienteze in functie de nevoile/valorile proprii. Nu iegzista restrictii la dat cu parerea, numa atata rugaminte am io sa o tinem mai pe partea informativa jurnalistica si nu pe partea telefonu fara fir adica una se intampla si alta intelegem noi si alta apare pe forum . Asa ca o sa incep io cu un lobby pt San Francsico, dar o sa bag si ce cred io ca ar putea fi privit ca si 'contra' pt altii, ca io la cat de zapacit sunt nu rezonez normal cu realitatea si o realitate nu foarte placuta pentru marea majoritate poate sa nu insemne nimic pt mine sau chiar sa fie ceva pozitiv etcetc, ca ati prin ideea voi, ca sunteti deshtepti si devreme acasa, ce draq hehehe.

Concluzie: PRO si CONTRA, despre orase, orashele, zone, counties, rauri, ramuri, de prin california si ce am mai uitat sa bag in lista feel free sa complectati voi

prioritati: nivel de trai, sanse reale de gasit dream job, goingout, adica cultura mai mica sau mai mare, cum e la inceput, diferente orase mici/mari/suburbs si din astea

Io fac lobby la San Francisco si Bay Area, dar o sa bag si de bune si de rele sa fiu mai boema style, care oricum o sa vina si o sa zica ce trebe/cum trebe ca asa ii e stilu, dar o sa ma fac si io cuminte o tzara ca subiectu e important totusi, si ma esprim io in liniste la mine acasa pe terenu meu, la 'SF:un boem...'

Na, hai sa incepem...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules