Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Musashi - California - 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2005, 03:40 AM
Musashi Musashi is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Location: �There's no such thing as "for sure". That's the only sure thing I do know.�
Default Musashi - California - 2005

Dragi prieteni,

Iata ca in sfirsit am luat si noi vizele. Interviul l-am avut in Montr�al pe data de 7 Ianuarie, 2005.
Am luat avionul din Vancouver pina in Montr�al, am avut noroc ca am gasit un deal excelent la pretul de 43$ Cnd one way si la intors 154$Cnd. Ne-am cazat la un hotel foarte aproape de Consulat care a costat 78$ pe noapte. Am stat numai o noapte pentru ca nu am considerat necesar sa stam mai mult.
La consulat am stat la o coada mare la intrare si cu toate ca am fost programati pentru 9:00 dimineata am asteptat la intrare pina pe la 9:30. Dupa controlul de rigoare (foarte riguros as spune) am mers la sala de asteptare unde am asteptat inca 2 ore pentru ca numarul nostru sa fie chemat. Interviul propriu-zis a fost mai mult o confimare a actelor si a celor ce am scris in acte. Banii nu au contat atit cit ma asteptam. Noi nu am avut prea multi bani pentru 3 persoane, dar am avut un job offer si rude in US care cred ca au contat mult mai mult decit banii. Un alt lucru care cred ca a contat este felul in care te prezinti. Daca esti sigur pe tine, imbracat decent si cu cunostinte decente de engleza iar conteaza. Nu intelegeti gresit, din interviul avut pot spune ca americanii sunt exact ceea ce vedem la televizor - o natiune corecta si care respecta oamenii ambitiosi. Ei realizeaza ca cei care lasa totul in urma numai pentru a se muta in America o fac pentru ca au ambitii mai mari decit alti oameni. Daca vreti sa stiti cum este america (pentru cei care nu au fost aici) cititi imnul american si atunci veti intelege...
Deci dupa ce am vorbit cu o doamna foarte nice care ne-a preluat actele, ni s-a spus sa luam un loc in sala de asteptare unde am mai asteptat inca vreo jumatate de ora pentru a fi chemati din nou de catre consul. Consulul un om respectabiul in jur de 35 de ani ne-a felicitat dar ne-a zis ca ne trebuie caziere pe toate numele folosite de sotie, dar ca in rest totul arata perfect. Ne-a spus sa trimitem cazierul cit putem de repede si ca ne va trimite viza (pe pasapoarte bineinteles) prin posta. Cu ajutorul soacrei mele din Romania (s-o ajute D-zeu ca ne-a ajutat foarte mult cu alergatul pentru caziere, livrete militare etc) am avut cazierele intr-o saptamina. Le-am trimis la ei si o saptamina mai tirziu ne-au venit pasapoartele si plicurile galbene. Doresc succes la toti care vor avea interviul in curind sau spera sa cistige si nu uitati ca daca doriti ceva din tot sufletul, atunci se merita sa incercati!!!

All the best...Gianina poate ne-om vedea prin California toti cinci (noi trei si tu si sotul)...
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules