![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Ofer telefon mobil Nokia 1260, f. putin folosit, functional in sistemul AT&T prepaid free2go (TDMA) contra telefon similar functional in sistem prepaid in Romania (GSM).
Aria de acoperire la: http://www.attwireless.com/personal/free2go/map.html |
|
|||
|
|||
![]() Cum poti fi contactat ?
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]() Ruxandra, te mai intereseaza? Altcineva?
|
|
|||
|
|||
![]() Multumesc frumos.
Am renuntat la idee.
|
|||
|
|||
![]() Mai e valabil? Poate prin decembrie?!
|
|||
|
|||
![]() E valabil. Scrie-mi pe privat cum sa luam legatura.
|
|
||||
|
||||
![]() Sunt in Romania si vreau sa-mi schimb telefonul si ma gandeam sa-mi iau unul functzional si in state in eventualitatea obtzinerii vizei .Imi poate spune cineva ce caracteristici trebuie sa aiba telefonul pt a putea fi folosit acolo?
Scuze MosCocos ca am postat aici ,dar citind mesajul tat mi-am adus aminte de telefon. |
|
|||
|
|||
![]() Carmen, sistemele din US sunt diferite de cele din RO. Un telefon TDMA e greu de gasit in RO, iar daca gasesti sigur va fi mai scump decit daca il cumperi din US. In ultimul timp a inceput sa creasca popularitatea GSM si in US (inca nu are aceeasi acoperire cu TDMA, dar este in crestere si poate ajunge acolo in citiva ani), insa GSM aici e pe alta frecventa decit in RO. Asa ca daca vrei neaparat sa ai un singur telefon care sa mearga si aici si in Romania, din cite stiu eu singura solutie este sa mergi pe GSM si sa iti cumperi un telefon Triband. (care sa mearga pe frecventele 900, 1800 si 1900 MHz)
Cum e mai bine depinde de cit de mult vrei sa vorbesti la telefon aici. Daca ai de gind sa vorbesti mult la mobil, cel mai rentabil este sa iti cumperi un plan, unde platesti 39$/luna (cu taxe e mai degraba 47$) si care include ~1000 minute + free nights&weekends. (aici detaliile variaza de la plan la plan, dar cam la asta te poti astepta la planul de "39$") In cazul asta telefonul nu este o problema, fiindca daca faci contract pe cel putin un an, o sa gasesti oferte unde telefonul il primesti gratis. (ei scot pretul telefonului din taxa lunara+de activare 12*47+35 adica vreo 600$ pe an) Daca vrei sa vorbesti mai putin la mobil si mai mult la linia fixa, cel mai rentabil este daca folosesti "prepaid", unde nu ai nici o obligatie lunara si iti cumperi doar minutele pe care vrei sa la vorbesti. In cazul asta, daca vorbesti mai putin, costul se reduce la costul telefonului (pe care va trebui sa-l cumperi, nu iti da nimeni telefonul gratis daca nu te angajezi la un plan) plus costul minutelor efectiv vorbite. |
|
||||
|
||||
![]() Si acum o informatie socanta: in US, platesti minutele vorbite la telefonul mobil. Nimic senzational in asta, la fel se intampla si in Romania. Adevarat, numai ca aici platesti si daca suni pe cineva, si daca te suna altcineva pe tine!
Succes!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |