|
||||
|
||||
Sarbatoarea Craciunului in Chicago
Chicago va fi orasul unui eveniment inedit al comunitatii romanesti Sambata 18 Decembrie 2004. ”Sarbatoarea de Craciun” este un spectacol in care spiritul Craciunului Romanesc va renaste cu ajutorul unor minunati artisti care ne vor umple sufletele cu ecourile melodioase ale colindelor romanesti. Organizata de Round Table Society, aceasta este prima manifestare festiva dintr-o lista lunga de evenimente care vor revigora cultura, valorile si traditiile romanesti in Chicago.
Spectacolul va cuprinde muzica clasica, interpretata de mezzo-soprana Nicoleta Ghita cu Liviu Roman (chitara rece), sceneta jucata de copiii grupului “Craii”, ansamblul de dans “Miorita”, colinde, muzica de camera interpretata de Mihaela Ionescu (vioara) cu Viorel Tarza (pian), Andrei Pricope (violoncel) cu Patrick Rustandi (vioara), precum si o Tombola cu premii. Sa nu-l uitam pe Mos Craciun, care a promis sa ne viziteze pentru a asculta poeziile si dorintele copiilor. Round Table Society (RTS) este o organizatie non-profit romano-americana, recent infiintata de un grup de tineri romani entuziasti pentru a raspunde noilor provocari lansate de comunitatea romaneasca din Chicago dornica de a mentine contactul cu valorile culturale romanesti. Obiectivele RTS sunt servirea intereselor comunitatii, pastrarea traditiilor si identitatii nationale, crearea unui spirit de unitate si apartenenta si facilitarea schimburilor inter-culturale. Pentru realizarea acestui eveniment si a obiectivelor mentionate, RTS are nevoie de fonduri si voluntari; cei interesati sa colaboreze cu noi sunt incurajati sa ne contacteze la telefon 773-276-8199 sau prin e-mail la [email protected]. Mos Craciun Colinde Muzica de Camera Sceneta Muzica Clasica Dansuri Tombola ”Sarbatoarea de Craciun” va avea loc Sambata, 18 Decembrie 2004, la 2408 N. Kedzie, Chicago, 60647. Spectacolul incepe la ora 5 PM, intrarea si mancarea sunt GRATUITE. Va asteptam cu drag! Round Table Society NFP |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|