![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Scuze fiind ca am postat mesajul meu aici , insa chestia cu Experiente Personale ale Loteristilor , era blocat !!!!!
![]() ![]() Am fost programat la interviu in data de 24.08.04...... ora 8!!!! Am ajuns in fata ambasadei, pe la 7.30, iar dupa ce am vorbit la interfon, cu un functionar si a spus ofiterul de la poarta ca totul e OK !! am intrat inauntru!!! Pe la ora opt, a aparut si doamna Nicole la ghiseul nr 6. Inaintea mea a fost strigata o familie, iar pe la ora opt jumate am fost strigat eu. Nicole m-a intrebat daca eu am semnat scrisoarea de participare, si in cate exemplare am trimis-o, la care eu i-am raspuns ca am trimis una singura iar ca semnatura este a mea !!! Dupa care am reprodus-o de vro 6 ori !!! ( pe aplicatie semnatura era diferita de cea din plicul cu formularele trimise la KKC, insa dupa ce am vazut-o am reusit sa o reproduc !!! fara probleme !!!! ![]() A urmat predarea de acte, dupa care mi-a spus sa astept interviul cu consulul !!! Am stat cateva ore bune, iar in jurul orei 13, la chiseul 6 a aparut un domn la vro 45 de ani chel si simpatic !!! ![]() ![]() Dupa familia din fata mea am fost chemat eu iar consulul mi-a pus urmatoarele intrebari !! inainte sa imi ia amprente respectiv sa jur ca tot ce a ce declar este adevarat !!! El : de unde il cunosteti pe sponsor ?? Eu: este un vechi prieten al meu!! El: cand a plecat si cum ??? Eu: a plecat in 2002 tot cu loteria vizelor !! El: unde lucreaza ? Eu: in Chicago El: contracutul dumneavoastra de muca nu este bun !!! Eu: am inteles acest lucru si din spusele doamnei Nicole, im pare rau ![]() El: de unde aveti contracul de munca ??? Eu: de la o cunostinta de al fratele meu , care este plecat si el in Chicago!!! El: ce vreti sa lucrati acolo ?? Eu: hotarat , orice !!!!!! ![]() ![]() ![]() El: totul e bine , si sa revenit la ora 14.30 dupa viza !!! hahaha ![]() ![]() Asta o fost tot !!! Totul a fost practic o predare de acte, a fost mai simplu decat ma asteptam !!! Multumesc tuturor celor care m-au ajutat pe acest forum, in special lui SHAGUNA !!! MERSI MULT !!! ![]() Multe multumiri lui FOLORIN & CAMI & DANI ![]() ![]() ![]() Ne vedem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ionut si Anca - Chicago - 2004 | IIancu | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 09-20-2004 01:57 PM |
Chicago Air and Water Show- 21 & 22 august 2004 | Shaguna | Chicago | 1 | 08-23-2004 03:41 AM |
informatii utile despre orasul Chicago | SleeepY | Chicago | 0 | 03-06-2004 08:09 AM |
![]() |