Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Alin - Chicago - 2004

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-26-2004, 07:13 PM
Alin22 Alin22 is offline
Membru
Bobocel

Default Alin - Chicago - 2004

Scuze fiind ca am postat mesajul meu aici , insa chestia cu Experiente Personale ale Loteristilor , era blocat !!!!!
Am fost programat la interviu in data de 24.08.04...... ora 8!!!!
Am ajuns in fata ambasadei, pe la 7.30, iar dupa ce am vorbit la interfon, cu un functionar si a spus ofiterul de la poarta ca totul e OK !! am intrat inauntru!!! Pe la ora opt, a aparut si doamna Nicole la ghiseul nr 6. Inaintea mea a fost strigata o familie, iar pe la ora opt jumate am fost strigat eu. Nicole m-a intrebat daca eu am semnat scrisoarea de participare, si in cate exemplare am trimis-o, la care eu i-am raspuns ca am trimis una singura iar ca semnatura este a mea !!! Dupa care am reprodus-o de vro 6 ori !!! ( pe aplicatie semnatura era diferita de cea din plicul cu formularele trimise la KKC, insa dupa ce am vazut-o am reusit sa o reproduc !!! fara probleme !!!! apoi am trebuit sa achit taxa de 435$, dupa care am dus chitanta inapoi doamnie Draghici!!!! ).
A urmat predarea de acte, dupa care mi-a spus sa astept interviul cu consulul !!! Am stat cateva ore bune, iar in jurul orei 13, la chiseul 6 a aparut un domn la vro 45 de ani chel si simpatic !!! pus pe glume !! el era consulul!! cu el am vorbit doar in engleza, insa doamna Draghiti a asistat la discutia noastra, iar ce a ce nu intelegam imi traducea !!!
Dupa familia din fata mea am fost chemat eu iar consulul mi-a pus urmatoarele intrebari !! inainte sa imi ia amprente respectiv sa jur ca tot ce a ce declar este adevarat !!!
El : de unde il cunosteti pe sponsor ??
Eu: este un vechi prieten al meu!!
El: cand a plecat si cum ???
Eu: a plecat in 2002 tot cu loteria vizelor !!
El: unde lucreaza ?
Eu: in Chicago
El: contracutul dumneavoastra de muca nu este bun !!!
Eu: am inteles acest lucru si din spusele doamnei Nicole, im pare rau
El: de unde aveti contracul de munca ???
Eu: de la o cunostinta de al fratele meu , care este plecat si el in Chicago!!!
El: ce vreti sa lucrati acolo ??
Eu: hotarat , orice !!!!!!
El: totul e bine , si sa revenit la ora 14.30 dupa viza !!! hahaha !!!

Asta o fost tot !!! Totul a fost practic o predare de acte, a fost mai simplu decat ma asteptam !!! Multumesc tuturor celor care m-au ajutat pe acest forum, in special lui SHAGUNA !!! MERSI MULT !!!

Multe multumiri lui FOLORIN & CAMI & DANI !!!! fara de care nu cred ca asi fi reusit !!!!

Ne vedem in State !!!
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules