Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2004, 08:18 PM
Dany_Oana Dany_Oana is offline
Junior Member
Bobocel

Default Schimbare nume

Salut!
Sunt Oana, lucky winner a unei dv 2005. M-am casatorit acum doua saptamani si vrem sa trimitem actele si pentru sotul meu (se pare ca suntem in cut-off-ul pentru ianuarie).
Avem o problema la completarea numelui meu, care trebuie trecut de doua ori. O data pe DS-230 Part I, la rubrica 14: Name of Spouse (maiden or family name), unde presupun ca trebuie sa treaca numele meu vechi si pe DS-230 Part II, la rubrica 29: Name and Adress of Petitioner, unde iar presupun ca trebuie scris numele meu din certificatul de casatorie.
V-as fi recunoscatoare pentru o lamurire.
Oana
Reply With Quote
Old 11-15-2004, 11:34 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Avem o problema la completarea numelui meu, care trebuie trecut de doua ori. O data pe DS-230 Part I, la rubrica 14: Name of Spouse (maiden or family name), unde presupun ca trebuie sa treaca numele meu vechi si pe DS-230 Part II, la rubrica 29: Name and Adress of Petitioner, unde iar presupun ca trebuie scris numele meu din certificatul de casatorie.
Partea a doua ai nimerit-o, insa pe prima nu. SPOUSE = sot/sotie.
Acolo (rubrica 14) vei trece numele sotului tau. Numele tau vechi il vei trece la alta rubrica, mai precis la rubrica 2: Other Names Used or Aliases (If married woman, give maiden name).

Succes !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 11-16-2004, 07:12 AM
HoneyBunny's Avatar
HoneyBunny HoneyBunny is offline
Profesor
Forumo-dependent

Stai un pic .. la care din DS 230 este problema , la cel pentru tine sau la cel pentru sotul tau ?

Daca este la cel pentru tine atunci e adevarat ce spune Shaguna , daca este cel pentru sotul tau e adevarat ce ai spus in prima parte , insa la a doua nu sunt sigura.

Dar daca sunteti inclusi in cut-off-ul de ianuarie , eu zic sa dati intai un telefon la KCC , sa le spuneti Numele si numarul de caz si sa ii anuntati ca v-ati schimbat starea civila , pentru ca daca intradevar sunteti in ianuarie ei o sa va poata spune si data interviului si s-ar putea sa nu mai fie timp sa trimiteti actele la KCC si v-a trebui sa le trimiteti direct la Ambasada la Bucuresti , s-au mai intamplat astfel de cazuri .. citeste pe forum.(timp = drumul prin posta de la noi la KCC + 6 pana la 8 saptamani procesarea plicului .. si nu cred ca vor lucra de sarbatori)

Mult success!
Old 11-16-2004, 08:12 AM
Dany_Oana Dany_Oana is offline
Junior Member
Bobocel

Este vorba de DS 230 pt. sotul meu. Am intrebat la KCC si au zis ca nu mai trebuie sa trimit formularele din nou si pentru mine.

Aseara am sunat la KCC si mi-au zis ca in aproximativ 6 saptamani voi primi plicul 2. Credeti ca nu mai au timp sa proceseze formularele pt. sotul meu nici daca le trimit cu DHL? Formularele pt. mine le-am trimis in august si in 3 saptamani am sunat la KCC si mi-au zis ca au fost procesate. Ma gandesc ca acum nu mai sunt asa de ocupati ca atunci cand veneau mii de plicuri.

Oana
Reply With Quote
Old 11-16-2004, 08:35 AM
Caius's Avatar
Caius Caius is offline
Profesor
Forumo-dependent

Eu ce as face in locul tau ?
As suna la ambasada la nr. 021.210.40.42 intre orele 13.30 - 16.00.
Ceri la Loterie si astepti ... si sigur te lamuresc ...
Succes.
Old 11-16-2004, 10:01 AM
HoneyBunny's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by Dany_Oana
Este vorba de DS 230 pt. sotul meu. Am intrebat la KCC si au zis ca nu mai trebuie sa trimit formularele din nou si pentru mine.

Aseara am sunat la KCC si mi-au zis ca in aproximativ 6 saptamani voi primi plicul 2. Credeti ca nu mai au timp sa proceseze formularele pt. sotul meu nici daca le trimit cu DHL? Formularele pt. mine le-am trimis in august si in 3 saptamani am sunat la KCC si mi-au zis ca au fost procesate. Ma gandesc ca acum nu mai sunt asa de ocupati ca atunci cand veneau mii de plicuri.

Oana
Eu cred ca nu mai e timp , daca au zis ca il vei primi in 6 saptamani inseamna ca va pleca de la ei in cel putin 4 , si nu cred ca merita sa platesti DHL-ul daca nu sti sigur daca vor ajunge la timp sau nu , dar asta nu este grav .. va fi destul timp sa trimiti actele la amabasada .. au facut si alti si nu s-a intamplat nimic rau .. cei de la ambasada le-au luat in primire, procesat .. si s-a terminat totul cu bine important este sa aveti dovezi solide ale relatiei voastre ptr. ca sa aveti ce arata la ambasada

Urmeaza sfatul lui Caius .. suna la ambasada ,
Mult Success!
Old 11-16-2004, 10:17 AM
HoneyBunny's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

Uite cazuri asemanatoare cu alt tau :

http://paginaloteristilor.ro/for...+ambasada#5109

http://paginaloteristilor.ro/for...pic.html?t=2145

http://paginaloteristilor.ro/for...pic.html?t=2244

http://paginaloteristilor.ro/for...pic.html?t=2158

http://paginaloteristilor.ro/for...ic.html?p=18645
Old 11-16-2004, 05:58 PM
Mutual
Guest

De acord cu HoneyBunny, nu arunca banii pe DHL, asteapta plicul 2 si trimite la Bucuresti modificarile. Cred ca ai si sunat la consulat si te-au lamurit.
Mult noroc!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules