![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Am mai postat de cateva ori anuntul asta si a si interesat pe cativa. De aceea o sa-l postez din nou ca a disparut pe undeva.
Pentru incepatori in ale Americii, care n-au pe nimeni aici, e o oferta chiar bunicica. Varul meu are 2 case de batrani si angajeaza femei ca si caregiver pentru batrani. In acelasi timp, asigura gratis si locuinta si masa pentru familie. Din pacate insa, nu accepta decat familii formate din sot-sotie(de preferat) si maxim un copil dar sa fie un copil mai marisor(peste 10 ani) ca sa nu faca prea mult zgomot(astea sunt cerintele pentru a nu tulbura batranii). Cazarea persoanelor se face chiar intr-una din casele de batrani care sunt situate intr-o zona rezidentiala din Orange County, foarte frumoasa, case cu curte si toate utilitatile. Uneori angajeaza ambii soti sa lucreze la el, alteori doar sotia. Ce e bine, e ca in ambele situatii, cazarea si mancarea este gratis pentru amandoi. In fiecare dintre case, sunt maxim 6 batrani si munca presupune: gatit, servit masele la batrani, spalat batranii, curatenia casei. Nu e o munca tocmai usoara dar nici nu este foarte grea. Sunt avantaje si dezavantaje. Zile libere sunt 1-2 pe saptamana. Cazarea se face intr-o camera, cu baie proprie, iar bucataria e aceeasi cu cea in care se gateste pentru batrani. Nu se asigura insa asigurare medicala. Se prefera angajatii cu un nivel de engleza cat de cat acceptabil pentru ca se raspunde la telefoane. Cam asta ar fi, in mare, oferta. Pentru cine e interesat, ma poate contacta pe privat sau, si mai bine, prin e-mail la adresa: [email protected] Gianina
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ar putea cineva sa-mi faca o oferta de munca? | Didona | Los Angeles + | 1 | 08-15-2005 02:19 AM |
oferta de munca pentru interviu | ngsebastian | Interviul | 8 | 01-20-2005 09:48 AM |
Oferta de munca pentru Orange County, CA | Gianina | Mica publicitate - oferte si cereri | 7 | 05-11-2004 10:33 PM |
Oferta de munca la case de batrani in California | Gianina | Mica publicitate - oferte si cereri | 0 | 11-06-2003 02:49 PM |
Oferta de munca / AOS | MariusDT | Am cistigat Loteria Vizelor! | 2 | 08-18-2003 06:09 AM |
![]() |