![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Buna tuturor,
Varul meu m-a rugat sa postez urmatorul anunt de job: Angajez femeie sau cuplu sa lucreze la batrani, in Orange County, CA. Asigur cazare, masa si salariu. Sponsorizam pentru obtinerea dreptului de lucru. Limba engleza, nivel mediu, obligatoriu. Pentru informatii puteti suna la urmatoarele telefoane: Romania: Mary-0721.468.654 si US: Gabe: 001-714-921 1336
|
||||
|
||||
![]() Desi au fost ceva vizitatori ... se pare ca nimeni nu a fost receptiv la aceasta propunere. Sa fi fost considerata pacaleala de 1 aprilie
![]()
|
||||
|
||||
![]() Cei citziva vizitatori de pe aceasta topica sint forumari convinsi in majoritatea care citesc fiecare mesaj dar care nu sint in masura sa dea curs ofertei de munca asha ca fi un pic mai indulgent .... hehehehe
Parerea mea e ca ar trebui circa 500 de vizitatori pe topica ca sa apara cel care e interesat si care sa dea curs ofertei de munca.
|
||||
|
||||
![]() ![]() Vreau sa precizez ca nu am vrut sa fiu rautacios. Toata stima si respectul pt. Daniela-Gianina care face o treaba extraordinara pe acest forum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Sa stiti ca anuntul este serios iar ceea ce am scris acolo e real, numerele de telefon sunt reale. Nu mi-as fi permis sa glumesc cu asa ceva. Este doar o intamplare ca am postat anuntul pe 1 aprilie. Poate totusi s-ar impune sa fac o precizare. Partea cu sponsorizarea pentru munca se refera doar la ipoteza in care aceasta sponsorizare se face direct de aici, adica persoana respectiva este deja in US cu un alt tip de viza(nu de emigrare, pentru ca in acest caz persoana nu mai are nevoie de sponsorizare).
Gianina PS: Sleee, baiat rau ce esti......
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Nu sti ce documente trebuie trimise de angajator pt a fi prezentate la ambasada, daca cineva vrea sa iti ofere un loc de munca cand mergi in sua prin loterie.
|
|
|||
|
|||
![]() Boila, cred ca te referi la oferta de munca. Este un document oficial trimis de catre un angajator american ce trebuie sa respecte cerintele din plicul nr. 2.
Ea iti poate fi de ajutor in cazul in care nu ai dovezi financiare convingatoare (cont, proprietati, actiuni).
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 06:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 06:48 PM |
![]() |