|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
oferta de munca pentru interviu
din cate stiu, dar nu mai stiu sigur, oferta de munca trebuie sa fie legalizata la notar, ea trebuie sa aiba anumite caracteristici. Nu am foile la mine din plicul 1. Ma intereseaza asa este trebuie legalizata la notar? Notarul poate sa fie si din romania? sau trebuie sa fie din america, cel care imi face oferta, directorul firmei, este in romania, poate sa legalizeze aici in romania sau tre sa mearga in state inapoi si sa legalizeze acolo?
mersi
|
||||
|
||||
Rontzaie aici:
http://paginaloteristilor.ro/for...pic.html?t=2468 |
|
||||
|
||||
nu sunt interesat a lucra in domeniul juridic ci vreau sa stiu daca se poate legaliza in romania oferta de munce pentru america sau e neaparat sa se legalizeze in america
mersi
|
||||
|
||||
Tu ai auzit de : "MURA'N GURA"?
Uite ce spune Gianina acolo unde te-am trimis sa rontzai dar ... nu ai rabdare: Quote:
|
|
||||
|
||||
Te rog sa nu fii rau asta am gasit dar nu imi respunde la intrebarea mea.
|
||||
|
||||
Quote:
Hellooo, care era intrebarea la care nu era raspuns?
|
||||
|
||||
Scrie de un caz particular care nu a avut legalizata oferta de munca dar nu scrie ca nu trebuie legalizata, eu asa stiam ca e nevoie sa fie legalizata si din acest motiv am intrebat de legalizat. Imi cer scuze de deranj.
|
|||
|
|||
Solutia trebui sa o gasesti singur
Din cati suntem pe FORUM cam tot atitea opinii, acum bineinteles ca o-sa postez si opinia mea. Sotia mea are o oferta de munca, oferta nu contine antetul firmei dar are pe ea numele celui care a completat oferta, functia pe care o detine in firma,obiectul de activitate a firmei, data la care poate incepe lucrul, postul pe care il va ocupa, nr-ul de ore/zi si salariul/h, aceasta oferta este facuta de sotia celui care ne-a acordat AOS-ul si nu are nici o stampila a firmei respective in schimb a fost legalizata la un notar in AMERICA. Deci trebuiesc legalizate acolo ptr ca notarul respectiv autentifica cele declarate in acel act pe cand daca te duci la un notar din ROMANIA acesta nu are de unde sa stie daca acel act nu l-ai facut chiar tu. |
|
||||
|
||||
Re: Solutia trebui sa o gasesti singur
Quote:
Quote:
Ca paralela, vreau sa arat insa ca e o mica diferenta, dintre notarii din Romania si cei din State. Cei din Romania au dreptul de a autentifica anumite acte dar cred ca nu ar autentifica un astfel de act ci ar da doar incheiere de legalizare a semnaturii sau legalizarea declaratiei de oferta de munca ca declaratie pe proprie raspundere. Notarii din America insa, ei nu autentifica nimic, doar arata ca actul respectiv a fost semnat in fata notarului de persoana care a intocmit actul, deci e vorba practic de o atestare a semnaturii persoanei si atat. Dar cum americanii nu sunt atat de formali ca romanii la acte, e mai mult decat suficient ce fac ei.
Display Modes | |
|
|