|
View Poll Results: M-as intoarce acasa in Romania? | |||
Da, sint hotarit daca as avea ce mi-am dorit de la America. | 45 | 20.27% | |
NU, cu sigurantza NU! Imi place aici in USA. | 64 | 28.83% | |
Ma voi gindi dupa ce voi obtzine cetatzenia americana. | 67 | 30.18% | |
Nu stiu...inca. | 46 | 20.72% | |
Voters: 222. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
Citi s-ar intoarce acasa?
Oare citzi dintre noi cei de pe "meleagurile" astea s-ar intoarce in urmatoarea zi acasa in Rom dupa ce ar afla ca a cistigat o importanta suma de $.$$$.$$$?
Intrebarea este retorica si se vrea a fi un fel de sondaj interior al motivarii si al cautarilor ce nu ne dau pace de-a lungul DRUMULUI asta ce se cheama viatza... |
|
||||
|
||||
Daca suma e destul de "importanta" s-ar intoarce aproape toti, chiar daca poate nu definitiv, dar oricum, sa-si petreaca mai mult timp acolo
|
||||
|
||||
Eu as zice mai degraba nimeni... si asta pe baza unui caz concret , al al unui roman stabilit intr-o tara europeana de 9 ani care a castigat la loteria nationala o suma cu 6 zerouri in coada... Singurul lucru pe care l-a facut a fost sa verse cateva mii de euros la echipa de fotbal amatoare din satul in care s-a nascut, din nostalgie... Atat , nici vorba de intors... si are dreptate !)
|
||||
|
||||
Eu
EU !
|
||||
|
||||
Si eu,fara nici o discutzie ! Sa dea Dumnezeu sa mi se intample asta
\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein) ***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !*** PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU. |
|
||||
|
||||
As fugi inapoi acasa cat m-ar tine picioarele. Ba mai mult, nu as lancezi tot restul vietii, nici macar daca suma mi-ar permite-o! As incerca sa schimb ceva in bine....macar o mica mica mica particica.
|
|||
|
|||
Si eu m-as intoarce. Nu stiu cum e sa stai in alta tara pentru ca n-am avut ocazia pana acum sa fiu plecata, dar cred ca m-as intoarce pentru ca aici am o groaza de prieteni...familie...si NICAIERI NU-I MAI BINE CA ACASA!!! dupa parerea mea...
|
|
||||
|
||||
Ma cam mir, sincer sa fiu, ca celor care totusi au prins un pic de radacina in state le e dor de gropile din asfalt si de imbecilitatea functionarimii si alte belele de pe capul romanului .
Nu prea am fost plecat mult timp din mijlocul celor dragi ce-i drept, dar cu 2-3 mil.$ cred ca mai repede i-as aduce pe ei in state . |
|
|||
|
|||
eu nu
Eu nu m-as intoarce , fiindca cei dragi mie sunt acolo si isi doresc sa-si petreaca viata acolo , fiindca au plecat de tineri si acum casa lor este acolo, asa ca m-as duce dupa ei si le-as da banii sa traiasca cum le doreste inima.
In Romania nu mai avem pe nimeni.
|
||||
|
||||
si euuuuuu, si ele (sotia si fata)
Display Modes | |
|
|