|
|||
|
|||
Ce sa luati si ce sa NU luati de acasa....
M-am gandit sa deschid acest subiect deoarece atunci cand faceam bagajele m-am lovit de acest aspect... De fapt, m-am lovit de dorinta sotiei (in unele cazuri poate a sotului), de a lua cat mai multe nimicuri...Si hai sa incep: in primul rand, fumatorii, sa-si ia tigari. Cat mai multe. Aici sunt foarte scumpe. Si deoarece majoritatea romanilor lucreaza in USA in job-uri "de cravata", e bine sa va luati cel putin un costum... De multe ori, cum arati conteaza mai mult decat ce stii... Fetele care sunt mai micute si/sau subtirele (si va rog sa nu radeti, sunt cat se poate de serios...) e bine sa-si ia lucruri de acasa... Balenele sa nu-si faca griji...
Tacamuri si alte alea pentru bucatarie, numai daca tineti neaparat...Preturile sunt ca in Romania, poate chiar mai mici... Chestii electrice/electronice la 220 V, nu ai ce face cu ele aici.... Si iar revin la fete.... Cele care se epileaza cu ceara, sa va luati, ca nu prea se gaseste pe aici... Carti in limba romana, chiar daca le-ati citit, sunt bune... Si las lista deschisa.... |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|