|
View Poll Results: Arizona & Phoenix | |||
Va place in Arizona ? | 3 | 17.65% | |
Va place in Phoenix ? | 4 | 23.53% | |
Va place in U.S.A. ? | 1 | 5.88% | |
Doriti sa cunoasteti romani ? | 4 | 23.53% | |
Doriti sa ajutati romani ? | 3 | 17.65% | |
Va place sa calatoriti ? | 1 | 5.88% | |
Doriti sa vizitati Romania ? | 1 | 5.88% | |
Doriti sa va reintoarceti definitiv in Romania ? | 0 | 0% | |
Voters: 17. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
Salutari Phoenix ! Citi romani sunt in Arizona ?
Hai sa vedem citi romani sunt in Phoenix si cit de mult vor profita de aceasta ocazie de a isi face prieteni si de a isi da o mina de ajutor la nevoie .
Dandy |
|
|||
|
|||
Poate mai multe detalii...?
Sal Dandy !
Ma gindesc ca ar fi , poate, folositor pentru noi totzi sa dai mai multe detalii despre felul in care percepi tu Arizona. Ma refer la oportunitati de a gasi un job, oameni, obiceiuri, clima, chiar si costuri (in comparatzie cu alte state) etc. Asta pentru cei care nu s-au stabilit inca in State si, de ce nu, si pentru cei care au aterizat intr-un loc si se gindesc deja la o mutare (am auzit ca acolo mutarile dintr-un stat in altul sunt la ordinea zilei). Poate, ar fi interesant sa auzim pareri de acest gen de la mai multzi romani stabilitzi in diverse coltzuri ale Americii. Ce zicetzi ? |
|
|||
|
|||
Phoenix
salutare!
io mi-s a lu' Sorin si is din Phoenix.... de fapt de pe la tzara ...de prin Apache Junction,dar multi vad putini cunosc! sunt curios sa vedem cati sar din Phoenix pe threadul asta! pana una alta fratilor va spun ca in USA nu sunt doar romani de trista amintire adica majoritatea lor,dar mai se gasesc si alte specii pe cale de disparitie ! asa ca inca sunt sperante!!! United we stand.....zic americanii!!! dar noi........?!?!?!!?! |
|
||||
|
||||
si eu is tot in Phoenix si ne-am cunoscut
pote iti mai faci timp sa te bat la un tenis sorine ca ai cam tras chiulul eu |
|
||||
|
||||
Pentru mine Arizona este "the grand canyon state" !... Si cum pana acum, "survolul" Grand Canyonului intr-un mic avion de turism este o amintire dintre cele mai impresionante din viata mea, cred ca este un stat in care te stabilesti daca esti mare amator de natura... Trekingurile sau weekendurile salbatice cu cortul in fundul canyonului : astea senzatii tari de incercat !
|
|||
|
|||
Si pe mine ma incearca gindul sa ma mut prin zonele astea... Clima este uscata (din cite am auzit) si viata mai ieftina.
Cum e cu joburile pe IT? Mike |
|
|||
|
|||
Eu ma voi muta curand in Arizona......probabil ca in martie voi fi acolo.
moni |
|
|||
|
|||
Am o parere: Arizona e buna pentru noi... daca aveti nostalgia Baraganului nostru iubit (pe bune, aveam bunicii acolo), ei bine, Arizona va poate oferi mult mai mult...
Voi merge si eu acolo. Dandy, could you possibly elaborate your message in ceva mai detaliat? Mike |
|
|||
|
|||
Din auzite stiu ca sunt peste 30000 de romani in az.
Avem o biserica f frumoasa!De paste au fost peste 1000 de romani la biserica.Deci repet sunt peste 30000 de romani in az(din auzite)
|
|
|||
|
|||
Unde e Biserica Ortodoxa ?
Apropo unde e aceasta Biserica Ortodoxa in Phoenix ?
Display Modes | |
|
|