![]() |
|
|||
|
|||
![]() Salutare loteristilor .
Am si eu o intrebare pt. loteristi din DV 2005. O cunostinta de a mea a fost anuntat prin telefon din Dalas ca este castigator la loterie DV 2005. A primit in jur de 2,3 telefoane cum ca este castigator, case number 3xxx dar inca nu a primit plicul nr. 1. Intrebarea mea este daca exista intradevar ceva firma care poate sa te anunte acest lucru si de ce nu i-a sosit acasa plicul nr.1 daca are case number asa de mic,pana la ce data poate sa ii soseasca plicul? |
|
|||
|
|||
![]() Nu, nu exista o asemenea firma.
Castigatorii sunt anuntati direct, in mod individual, prin asa numitul "plic 1". Ma tem ca cineva i-a jucat o farsa de prost gust prietenului tau. |
|
||||
|
||||
![]() Cistigurile nu sint anuntzate prin telefon ci prin scrisori de instiintzare (NL) si apoi Dallas-ul (TEXAS) nu are de a face nimic cu loteria ci KENTUCKY.
|
|
||||
|
||||
![]() Si totusi.... este posibil sa fi anuntat prin telefon inainte de a primi plicul 1.
Cum? *DOAR DACA* a aplicat printr-o firma de intermediari din Dalas, sau a dat ca adresa pentru primirea instintarii adresa unui prieten din Dalas. Pentru verificare, poate da telefon la KCC (daca stie case number-ul, cred ca cei de acolo pot sa ii confirme daca intradevar a castigat).
|
||||
|
||||
![]() Pina acum trebuia (parerea mea) sa primeasca NL chiar daca a aplicat prin intermediul unei firme. Firma iti ia banii la aplicare apoi nu mai are treaba cu tine. Asa stiu eu.
Dar nici el (ea) nu mai stie ce a facut? Succese! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Intrebare | bigu81 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 2 | 06-01-2006 03:17 PM |
Intrebare mai complicata despre cetatenie | Octav | Despre cetatzenie | 6 | 03-11-2005 09:52 AM |
Intrebare urgenta - pt. Gianina si nu numai | Shrek | Interviul | 10 | 08-23-2004 07:38 AM |
Intrebare formular DS-230 Part II | Sorin Fratila | Am cistigat Loteria Vizelor! | 9 | 06-03-2004 11:57 PM |
![]() |