![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Taz, cam ce joburi necalificate s-ar putea gasi in LA , ca de exemplu: spalat vase in restaurant , ingrijit batrani , spatii verzi , portar , administrator de bloc , etc.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
|
||||
|
||||
![]()
Am gasit o oferta de job dar din pacate nu-i in LA ci in Chicago :
Quote:
Persoana care a postat acest mesaj este Carmen Sauciuc, moderatorul grupului, poti sa iei legatura cu ea la urmatorul mail: [email protected] cristi |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru raspuns.
Deci exista posibilitati.
|
||||
|
||||
![]()
Ruxandra, nu privi lucrurile atat de in negru, zau
![]() toti romanii pe care ii stiu eu - sunt cam toti in aceeasi zona cu noi, in Valley Village , LA - SI-AU GASIT DE LUCRU in maxim primele 30 de zile de viatza in USA ; numai eu fac mofturi ca vreau un job cat de cat medical si de asta mai dureaza la mine, se pare. gasesti job-uri cate vrei la cam toate magazinele / supermarket -urile mari sau mici din cartierul tau sau din celalalte colturi al orasului; gasesti de lucru la mai toate barurile sau restaurantele mai marishoare; de regula la inceput prinzi un job de entry level, care iti da salariul minim in zona/statul respectiv, dar nu e obligatoriu: uite , stiu o fata care dupa primele 20 de zile de USA a luat un job de bucatar la Universal Studios, cu 10$/ora, si face si overtime o groaza; recent, si-a mai luat un job in part-time, de casier - castiga in total cam 2000$/luna. asta nu e deloc mult , mai ales pentru LA, dar e absolut OK pentru inceput si iti permite sa traiesti relativ decent aici, zau (salariul mediu in California este de 29.000$/an ) ... sa mai zic de fata asta ca NU AVEA nici un fel de experientza anterioara pe job -uri de bucatar sau casier? dar si-a trecut in CV asemenea experientze, asta da ![]() parerea mea: nu moare nimeni de foame aici. e mai greu sa ajungi in top, da; dar sa traiesti decent, la nivelul americanului mediu, e un lucru comun si - ma uit la cei cu vechime din jurul meu - poate deveni chiar banal dupa 2-3 ani de America ![]() curaj, nu e chiar asa cumplit ![]() ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIAMI-Florida | Crystal | S-E SUA | 81 | 12-17-2012 03:30 PM |
electricieni joburi | vasiledonisan | Locuri de munca | 16 | 08-17-2005 08:57 PM |
Joburi ca Bilingual | Virag | Locuri de munca | 13 | 10-16-2004 09:06 PM |
Job pentru un profesor de matematica. | Ruxandra | Locuri de munca | 16 | 06-03-2004 06:15 AM |