|
||||
|
||||
Bani si iar bani!
Desi ma numar printre proaspetii castigatori, si abia astazi am trimis formularele la KCC, deja incep sa ma pregatesc pentru ceea ce va urma.
Situatia financiara la mine este putin mai "ciudata". Nu pot spune ca sunt "falit", dar nici ca am bani suficienti pentru a trece de interviu fara probleme si fara AOS (suntem o familie cu un copil, deci 3 in total). Dar sa incep: Avem un cont in Japonia (unde suntem acum) cu aprox. 5000 USD care are ceva vechime si ceva "rulaj" si unde speram sa mai adaugam cate ceva pana la interviu. In afara de banii acestia mai avem vreo 6-7000 USD, dar din pacate sunt mai greu de justificat. Acum cateva luni am trimis in Romania cateva mii de dolari la "inmultit". Cumnatul meu, in colaborare cu cativa prieteni comuni, se ocupa de afaceri imobiliare. Mai exact, cumpara apartamente de ocazie, le imbunatatesc putin si apoi le vand putintel mai scumpe. Daca sunt apartamente scumpe, pun toti banii impreuna si impart profitul. O "afacere" 100% legala si profitabila. Toate bune si frumoase, dar nu prea pot justifica banii acestia la ambasada.... Ce ma sfatuiti sa fac? La ora actuala ma gandesc la urmatoarele solutii:
Puteti sa imi dati si mie ceva sfaturi? Poate mai sunt si altii in situatii similare, chiar daca nu facut publicitate pe aici... Dorin
Display Modes | |
|
|