|
|||
|
|||
BANI SI IAR BANI
Voi incerca sa fiu cat mai scurt. Am intr-un cont 8,000 USD de cca 7-8 luni si nu prea stiu cum sa fac dovada lor. Banii provin din vanzarea unui teren dar, din pacate atunci cand l-am vandut, l-am vandut (in acte) la un pret foarte mic (pentru a costa actele cat mai putin). Pe de alta parte, am avut o firma, unde eram unic asociat (un SRL). Pot spune ca acei bani provin din acea firma? Pot demonstra acest lucru cu balanta sau bilant, contabilitatea mi-am tinut-o singur....
|
|
||||
|
||||
raspuns de bani
Buna Paulus,
Parerea mea este ca daca respectivul cont este anterior plicului 1 prin care ai aflat ca ai castigat la loterie, nu trebuie sa faci nici o dovada a provenientei acestora. Provenienta banilor dintr-o firma se dovedesc cu balanta sau bilantul daca rezulta ca acestia au fost repartizati ca dividende sau repartizati dupa lichidare, divizare, etc si doar atunci pentru ca altfel, chiar daca erai unic asociat, banii, din punct de vedere legal apartineau firmei. |
|
||||
|
||||
Yeah baby ...
Asta inseamna sa primesti un raspuns autorizat si legal de la cineva in masura sa il dea !
Asta da participare. Multzumesc pe aceasta cale celor care mi-au putut oferi tot raspunsuri legale si autorizate care i-au fost de folos Mihaelei Iacob. Ii primim la aeroport in acest weekend la Philadelphia. La mai mare tuturor !
|
||||
|
||||
contul meu a fost deschis cu 2 sapt inainte de interviu!
dovada? Mi-a dat mama, verisorul ,matusa, bani de la nunta si ce am mai strans si eu! (dovada verbala) Deci eu asta zic, daca aveti totul in regula, tinuta decenta (estimentara si morala), nu o sa fiti la un interogatoriu ci la o predare de acte!!!! BAFTA tuturor |
|
|||
|
|||
Multumesc
Multumesc pentru raspunsuri. Se pare ca eu nu am nici o problema dar mi-am facut una... M-am impacientat degeaba. Acum m-am lamurit. Merci inca o data.......
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|