|
|||
|
|||
Vizita medicala
Ieri 7 aprilie am efectuat vizita medicala la Centrul Medical Unirea desi interviul este programat in 19 aprilie, fiind o zi de luni am ales aceasta solutie pentru a pregati totul din timp.
Totul a decurs normal, personalul a fost f. dragut si prompt. Consultatia a decurs intr-un cadru foarte placut, presarat de intrebari obligatorii pentru care dna doctor si-a cerut chiar scuze ca mi le pune. Radiografiile, asa cum stiti deja de pe forum le-am facut la CMDT (aprox. 10 minute de mers pe jos). Costul: 55$/persoana+200000 radiografia/pers. Nu a fost nevoie de vaccinari suplimentare. La 15,30 am primit rezultatele. Multumesc oamenilor minunati de pe acest forum fara de care as fi fost mult mai putin informata. P.S. Centrul medical Unirea este chiar in spatele H. Intercotinental, intr-un bloc la etajul 8, in cladirea cu Diva Night Club. La 50 m de acesta, pe aceeasi strada este Ambasada SUA. Am gasit pana si dubita renumita, unde se fac pozele "intr-o ureche", acelea despre care stiu tot de la voi ca n-au fost respinse inca. Am facut pozele, artistul fotograf este intr-adevar un maestru si pune mult suflet in ceea ce face, vreo 20 minute le-a bibilit si le-a masurat de cateva ori, mi-a facut mie 6 si sotului 2 poze, apoi le-a retusat si potrivit pana cand au iesit conform cerintelor. Dubita este acum in parcarea din spatele H. Intercotinental.
|
||||
|
||||
multumesc
Amabila cum te stiu , Lily !
Iti multumesc (si cred ca nu sunt singura...) pentru relatarea ta. Iti doresc sa mergi pana la capat pe acelasi ton optimist !!! Camelia. |
|
|||
|
|||
Multumesc pt. aprecieri Cami
Am incercat si eu cum am putut sa fiu de folos... nimic mai mult Cami.
Multumesc pt. urari, sper sa fie bine. Succes si voua.
|
|||
|
|||
Lily,
Ai putea sa-mi spui Numberul formularului medical? Eu cu familia mea programez sa merg la examinare saptamina ce urmeaza, dar am nevoie sa stiu care sunt formele necesare. Pe internet am gasit I-693, insa contin 4 exemple, pentru ce sunt atitea?? Succes tie mai departe!!!!! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|