|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Vizita medicala efectuata cu succes
Vizita am efectuat-o la Centrul Medical Unirea .(la recomandarile Danielei )
Programarea am efectuat-o cu o saptamana inainte.. am fost programat la ora 09.30 .Acolo se cer pasaportul + pozele semnate pe spate (4 buc) + formularul din plicul 2 + adeverinta de la medicul de familie si de lista cu vacinurile efectuate.Vizita medicala propriuzisa dureaza vreo 10 minute .E vb de sange si apoi cantarire... si luarea tensiuni. Sunt puse intrebari despre boli avute in copilarie .. etc. Taxa este de 50 $ platibila in dolari sau lei. Apoi pentru radiografie am fost trimis undeva la 5 minute de mers pe jos .Si acolo sunt foarte prompti si nu dureaza mai mult de 10 minute . Taxa pt radiografie a fost de 175.000 lei. Sper sa ajute aceste informatii. Ps: Mii de multumiri lui Liviu pt indrumari si gazduire |
|
||||
|
||||
felicitari
Felicitari Cornel, ai vazut ca a fost bine dupa cum ti-am spus la vizita medicala?
Deci acum, ai mai facut un pas, mai e doar unul - interviul, deci multa bafta. Daniela |
|
|||
|
|||
inaintea analizelor e de recomandat sa mananci sau sa nu mananci pentru ca noua cei de la unirea ne-au spus sa venim MANCATI!
|
|
||||
|
||||
pentru Cristoi
Poti sa mananci ce vrei si cat vrei inainte de analize, nu e nici o problema. Asa ne-au spus si noua, ca putem manca.
Gianina
Display Modes | |
|
|