|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
In ce consta exact vizita medicala?
Tare sunt si eu curios sa imi explice si mie cineva cu lux de amanunte ce te verifica aia la vizita medicala!
10x a lot! |
|
||||
|
||||
in mai cand am avut interviul am facut vizita la BIO Medica
Ne-am dus de dimineata, ne-a luat sange,cantarit, masurat cautat la ochi, dupa aia ne-am dus la Spitalul de Urgenta Floreasc unde ne-au facut radiografii la plamani, ne-am intors la Bio Medica unde ne-a facut controlul general. Aici am fost mai "nasol" pentru ca am dat peste un mos de vreo "120" ani care m-a laut cu tot felul de intrebari de parca eu as fi terminat facultatea de medicina (iar asisteanta imi facea semne prin spatele lui sa il las in pace)...trebuia de la medicul de familie o adeverinta cu toate bolile copilariei pe care le-ai avutdaca nu stii exact seara la 6 ne-am intors dupa rezultate si asta a fost vezi si pe forum la iterviuri ca sunt mai multe explicatii succese maxime eu |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|