Propuneri de noi titluri / sectiuni pe forum
Buna tuturor,
Acest mesaj se adreseaza in principal lui Alex, intrucat el "gestioneaza" acest forum. Bineinteles si ceilalti ar putea sa-si exprime parerea daca ar fi oportuna sau nu crearea unui astfel de subiect.
Sa incep cu propunerea: ma gandeam ca ar fi util si placut sa existe si o sectiune pe forum de genul "Experiente personale ale loteristilor ajunsi in America", unde fiecare participant la forum ar putea sa povesteasca experientele lui despre sosirea in America, cu ce probleme s-au confruntat, ce pasi au urmat, etc, sectiune care cred ca ar fi utila tuturor celor care urmeaza sa ajunga acolo. De asemenea, dupa mine ar fi interesant si ca persoana care a postat un astfel de mesaj sa il poata completa cu date care le afla sau de care se loveste pe parcurs sau cu momente hazlii(de genul povestii lui Sirod). De asemenea, ar crea optiunea ca un loterist nou venit care se confrunta cu o problema prin care altcineva (loterist in America deja) a trecut, sa poata intreba direct cum sa-si rezolve problema.
Sper ca m-am exprimat destul de coerent in ceea ce am vrut sa spun, daca nu, revin cu precizari. O sa creez si un chestionar ca sa vedem cum ar fi primita propunerea mea.
Gianina
|