Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Apropo > Intrebari si sugestii tehnice

View Poll Results: Ar fi oportuna crearea unei sectiuni pe acest forum"Experientele loteristilor ajunsi in America
Da 15 93.75%
Nu 1 6.25%
Voters: 16. You may not vote on this poll

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-11-2003, 09:49 AM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default Propuneri de noi titluri / sectiuni pe forum

Buna tuturor,

Acest mesaj se adreseaza in principal lui Alex, intrucat el "gestioneaza" acest forum. Bineinteles si ceilalti ar putea sa-si exprime parerea daca ar fi oportuna sau nu crearea unui astfel de subiect.

Sa incep cu propunerea: ma gandeam ca ar fi util si placut sa existe si o sectiune pe forum de genul "Experiente personale ale loteristilor ajunsi in America", unde fiecare participant la forum ar putea sa povesteasca experientele lui despre sosirea in America, cu ce probleme s-au confruntat, ce pasi au urmat, etc, sectiune care cred ca ar fi utila tuturor celor care urmeaza sa ajunga acolo. De asemenea, dupa mine ar fi interesant si ca persoana care a postat un astfel de mesaj sa il poata completa cu date care le afla sau de care se loveste pe parcurs sau cu momente hazlii(de genul povestii lui Sirod). De asemenea, ar crea optiunea ca un loterist nou venit care se confrunta cu o problema prin care altcineva (loterist in America deja) a trecut, sa poata intreba direct cum sa-si rezolve problema.
Sper ca m-am exprimat destul de coerent in ceea ce am vrut sa spun, daca nu, revin cu precizari. O sa creez si un chestionar ca sa vedem cum ar fi primita propunerea mea.

Gianina
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules