|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
FARA SUPARARE PT ADMINISTRATORII ACESTUI FORUM
cand am intrat prima oara pe acest forum era sa-mi prind urechile.am inceput si eu sa scriu una alta si sa postez intrebari de nota "10" in stanga si-n dreapta in dorinta de a afla cat mai multe.
am fost si eu avertizat ca "totul scri pe forum". STIMATI administratori - va felicit pt. munca asta gratuita pe care o faceti- ,dar va rog sa luati in calcul urmatorul aspect:nu toata lumea a mai folosit un asemenea forum,ca sa nu mai zic ca sunt oameni care nu au calculator.in acelasi timp va dau 100% dreptate si cred ca si eu m-as enerva sa raspund la niste intrebari la care am mai raspuns de 1000 de ori,dar hai sa gasim o solutie prin care nici voi sa nu va mai pierdeti timpul si nici noi sa nu mai facem tampenii. m-am si gandit la ceva:ce ar fi daca ati pune voi acolo la inceput de tot un afis mare care sa palpaie , sa urle si sa faca zgomot in care sa ne avertizati -pe noii veniti - cam cum functioneaza treaba.un sistem anti prost.ce ziceti?sau poate este si nu l-am vazut. nu am vrut sa supar pe nimeni. multumesc
|
||||
|
||||
un raspuns
Radu mami...Radule...
(glumesc, sper ca ai prins totul) Orice pe pamintul acesta se invatza, incepind de la mersul pe bicicleta care nu se mai uita vreodata (m-am intrebat intr-o zi daca n-ar fi bine ca si altele sa nu mai poata fi uitate) pina la a vorbi. De la aritmetica de clasa I-a pina la diferentziale si functzii. Si comparatziile pot contiuna la nesfirsit iar cine are rabdare sa se inspire din ele este un OM cistigat pentru ca asa INVATZA in continuare indiferent de virsta si poate sa isi creeze un algoritm specific pentru a INVATZA. Da este adevarat ca odata ce anii isi pun amprenta devine tot mai greu de asimilat dar nu imposibil. Tot de capitolul A INVATZA tine si atitudinea cum abordezi orice domeniu care vrei sa il cuceresti, flexibilitatea in gindire, capacitatea de adaptare a functiilor creierului in fatza unor noi orizonturi ce se vor cucerite. Dar pina la urma TOTUL se rezuma la placerea si dorintza de a INVATZA. Si nu in ultimul rind ordonarea gindurilor si structurarea pasilor este una din cheile succesului. (apropo de postatul tau de mesaje in stinga si in dreapta...) Imi amintesc o vorba ce mi-a spus-o un amic de la care am invatzat foarte multe in domeniul calculatoarelor. "Trebuie sa stii ce si cum sa ii ceri sa faca ceea ce vrei tu, si daca nu ai deprins asta, se gasesc atit de multe tutoriale si help-uri pe net sau in cartzi. Nu eticheta calculatorul ca prost sau sa il injuri, ci mai degraba invatza "limbajul" sau." Si de atunci nu mai dau vina pe calculator sau pe altzii ci imi spun: "Trebuie sa invatz asta!" Revenind la "oile" noastre, iti propun sa citesti asta: http://paginaloteristilor.ro/forum/faq.html daca nu iti este de ajuns mai citeste si asta: http://www.htmlbb.ro/ (si ai bafta ca sint in romana, altzii au rontzait in engleza...) Si dupa ce ai rontzait (cu rabdare) TOTUL, inainte sa dai vina pe unul sau pe altul din cei ce imblinzesc cuvintele pe forum, cere sprijin, intreaba si sint convins ca ti se va DA. SUCCESE! Cezar PS. Ma intreb ... oare ai sa pui problema cam in acelasi fel cind vei fi ajuns in USA? De ce nu te ajuta statul american postindu-ti afise mari la tot pasul pentru a te TREZI? Sa stii ca nu prea am vazut sisteme "anti-prost" pe aici, dimpotriva...aici treaba merge cam asa: "PROSTIA SI DOMNIA SE PLATESC!" |
|
||||
|
||||
eu as recomanda si consultarea ghidului phpBB (chiar si "pe diagonala")
|
|
|||
|
|||
eu sunt mai toata ziua in spital si nu am timp sa citesc atata.multumesc oricum.
dar am gasit ceva extraordinar pe forum:cineva a avut geniala idee sa prezinte "pe scurt" (spre ex. interviul).o chestie foarte draguta.
|
||||
|
||||
Conservele si spoiala
De obicei conservele contzin conservantzi ceea ce face contzinutul mai putzin atractiv fatza de varianta necondensata care e mai sanatoasa.
De obicei documentele condensate contzin spoieli de informatzie si nu retzin detaliile fine sau diferentzele de nuantza. Zilele trecute am avut ocazia sa felicit o familie de loteristi proaspat sositzi in state pentru alegerea facuta in achizitzionarea unei mashini, stizti ce mi s-a replicat ? - Forumul e vinovatul, l-am citit din scoartza in scoartza ! Alaltaieri am primit un telefon care a inceput asha: - Alexandru ai avut dreptate, am luat litera de lege ce mi-ai spus si ai avut dreptate 100% Cum spuneam, conservele contzin doar spoiala.
Display Modes | |
|
|