![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Offf, grea treaba sa le impaci pe toate atunci cind e vorba de mai multe capre si fiecare cu varza ei specifica ....
![]() Care-i baiul ? In dorintza de a face totul cit mai costless si ushor, folosesc conectia de internet DSL pe care o am si care e dinamica, pe linga faptul ca serverul ce tzine forumul e la mine in basement. Forumul are nevoie de comunicare catre voi pentru emailuri administrative ceea ce inseamna ca pot trimite si emailuri din acelasi server. Serverul e configurat sa nu fie utilizat ca spam-relay dar faptul ca emailurile din forum vin de pe o adresa dinamica atunci e posibil ca o parte din voi sa nu primeasca emailuri de la forum TOCMAI din cauza ca serviciul vostru de email considera emailurile de la forum ca fiind spam si nu vi le livreaza. Am observat deja ca la adresele @excite.com sint blocat deci cei cu adrese la excite.com nu putetzi sa primitzi emailuri. Am sa incerc sa fac o lista cu domeniile pe care nu putetzi primi emailuri de aici si sa o mentzin acurata aici in acest forum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca va lovitzi de problemele de mai sus atunci putetzi posta un mesaj catre mine, contzinind problema intilnita, pe acest forum "Sugestii, reclamatii si Anunturi administrative" deoarece e PUBLIC si nu trebuie sa va logatzi ca sa postatzi pe el. Am sa editez acest mesaj si sa adaug domeniile raportate de serverul de email ca fiind blocat pe motiv de "spam relay" - cei cu adrese de email in aceste domenii nu pot primi emailuri de la forum. @usa.com @doctor.com > serviciu de la @outblaze.com @atlastelecom.ro > serviciu de la @osirusoft.com
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 11:20 AM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |