|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Despre Credit History cu girare - e posibil ?
In primul rand, buna tuturor,
Problema mea se raporteaza la Credit History. Si acum sa incep povestea: matusa mea, cetatean american, se intoarce in Romania un timp si mi-a propus sa-mi vanda mie imediat ce ajung acolo o masina de-a ei, pe care sa i-o platesc in rate, fara dobanda. Problema mea este ca aspectul de a-i da eu banii in rate, direct ei, lunar, nu cred ca o sa ma ajute la construirea Credit History, de aceea, intrebarea mea ar fi ce-as putea sa fac? M-am gandit la o alta posibilitate propusa de verisoara mea si anume: Sa fac un imprumut la banca, dupa ce-mi ies actele(SSN si GC) la care sa ma gireze verisoara mea care are un credit bun si in cateva luni sa fac ceva sa renunt la girarea asta(pentru ca am auzit ca pe perioada cat esti girat nu se construieste credit history pentru tine-ma insel sau nu?). Mai precizez ca oferta de girare a venit din partea verisoarei mele. Precizez ca imprumutul la banca este sub suma pe care o voi avea eu in cont acolo dar prefer sa nu ma ating de banii cu care vin din Romania pentru asta si sa incerc sa platesc in rate in scopul clar de a-mi construi istoria de credit. Mai am o intrebare: daca esti girat de cineva, poti obtine mai repede un card cu care ulterior sa poti sa-ti construiesti creditul? Si inca una: credit history se construieste doar pentru tranzactiile pe care le faci printr-un card sau poti folosi un cont pur si simplu din care sa platesti cu ordine de plata(nu stiu daca in America exista de-astea dar ma raportez si eu la ce stiu de aici) sau cu cecuri? Imi cer scuze anticipat pentru intrebarile probabil puerile care le-am pus, dar atata timp cat nu stii cum e acolo trebuie sa incerci sa afli. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat practic, i-as fi recunoscatoare. Multumesc anticipat, Daniela PS. Mai am o ultima precizare: nu doresc aprecieri la adresa rudelor mele. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|