![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Un prieten merge intr-o expeditie in Alaska in 2004.
Vrea sa trimita la DV 2005 o aplicatie dar a pus el intrebarea: Daca astia vad ca eu am trimis la DV 2005, asta inseamna ca vreau sa ramin afara, deci cind ma duc dupa viza pentru expeditie in iunie o sa refuze????? |
|
||||
|
||||
![]() Nimeni nu este interesat sa afle daca s-a inscris sau nu la DV2005...!!!
in schimb daca va primi scrisoarea de notificare in iulie si va trimite inapoi formularele completate si semnate , asta va fi luata drept intentie de emigrare !.... Asa ca atata timp cat n-a castigat inca poate cere tot felul de alte vize si le poate si obtine fara ca nimeni sa se lege de inscrierea lui la DV lottery... Cunosc oameni care "joaca" de 6-7 ani fara sa castige si care in acelasi timp fac cate 2 vizite pe an in state... si nimeni nu i-a intrebat nimic la nici o vama....
|
||||
|
||||
![]() Eu cred ca nu are nimic de pierdut. Daca va castiga prietenul tau la loterie nu cred ca-l va mai interesa acea expeditie.
|
||||
|
||||
![]() Eu stiu persoane care au fost la ambasada pentru vize de tot felul si priul lucru care i-au intrebat a fost daca au apicat vreodata pentru Loteria Vizelor si dupa raspuns Consulul a verificat in calculator!
Dar a luat viza cineva care aplicase pentru Loterie Deci ei oricumstiu ca tu ai Aplicat si esti inregistrat si te vor intreba aproape sigur! Acum totul depinde de dovezile care le ai! thomas |
|
|||
|
|||
![]() Am un prieten care a aplicat pentru loterie , si nu a avut nici o problema la obtinerea vizei de turist ( 1 luna in Ianuarie 2002 ), cu tote ca aplica de mai bine de 5 ani.Oricum au fost foarte insistenti asupra garantiilor ca se va intoarce in tara ( casa , masina , servici , conturi bancare , etc.)
|
||||
|
||||
![]() Thomas, este bine sa dai o parere aici dar cred ca e bine sa citesti inainte cat mai mult despre "legatura" intre consulate, ambasade si kcc...
Cand spui ca "te cauta pe computer" nu este pentru a verifica daca "ai aplicat" la dv lottery ci cel mult daca "ai castigat"...! In general ei cauta celelalte date cand ai intrat si iesit din state sau daca ai fost refuzat vreodata sa obtii vreun tip de viza!!! U.S. embassies and consulates will not be able to provide a list of successful applicants.!!
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Si fii sigur ca odata ce extragerea era si se va face de un calculator exista o baza de date tu toti cei care au aplicat. Crezi ca e greu dupa aia de verificat in ea? Ca nu ti-o arata tie asta e cu totul altceva! Parerea mea. Acum intre noi fie vorba, eu cred caatunci cand tu ajungi al interviul pentru obtinerea vizei (Loteristi) cei de acolo stiu mai multe despre tine decat te astepti. Acesta cred ca este si motivul pentru care unii trec interviul fara nici o complicatie si fff usor iar altii au atatea probleme. Tot a mea parere! thomas |
|
||||
|
||||
![]() Tot ce voiam sa spun e ca "a aplica" la DV lottery NU este considerat ca o INFRACTIUNE ! Asta e tot ! Deci n-ai de ce sa-i sperii pe cei care nu castiga si vor apoi sa aplice pentru vize turistice !!! Vor putea obtine aceasta viza , iar daca din nefericire nu o vor obtine NU FAPTUL ca au aplicat la DV lottery este cauza refuzului !!!
|
||||
|
||||
![]() Multumesc foarte mult ca ati dat cu parerea fiecare si am putut sa trag niste concluzii.
Ideaa era daca urmaresc intentia ta de emigrare. Pentru ca daca trimiti la DV 2005 inseamna ca vrei sa emigrezi si daca i-ti da viza de turist sa nu ramii acolo. Am inteles oricum si o sa explic prietenului ca poata sa catere linistit pe muntele McKinley. ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
Loteria afecteaza credibilitatea pentru alte tipuri de vize? | Cortesenln | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 3 | 02-25-2004 07:06 PM |
Loteria afecteaza viza de turist ? | Corneliu19RO | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 2 | 11-13-2003 11:43 AM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 06:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 06:48 PM |
![]() |