Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

Loteria afecteaza credibilitatea pentru alte tipuri de vize?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2004, 08:52 AM
Cortesenln's Avatar
Cortesenln Cortesenln is offline
Junior Member
Bobocel

Default Loteria afecteaza credibilitatea pentru alte tipuri de vize?

Salut,
Am fost de 2 ori in SUA si de fiecare data mi-am respectat viza si niciodata nu am fost refuzat pentru viza.
Evident ca intentiile mele de a ma intorce in tara si de a nu munci acolo i-au convins sa imi dea vizele.
Acum sunt foarte interesat sa emigrez in SUA folosind loteria vizelor.
Intrebarea mea e urmatoarea: daca aplic la loterie si in cele din urma nu castig sau nu iau viza, cat de mult are credibilitatea mea de suferit?
Exista cu siguranta o baza date cu cei ce aplica (acestia aratandu-si clar dorinta de a se stabili in Statele Unite) si ma gandesc ca in cazul de mai sus nu voi mai putea obtine niciodata viza de State.
Plus ca din cate imi aduc aminte era chiar o intrebare in chestionarul de viza "daca ati aplicat vreodata pentru o viza de emigrare".
Cine ma poate ajuta cu un raspuns?
Imi poate afecta reusita unei vize un insucces la DV?
Reply With Quote
Old 02-23-2004, 01:37 PM
Théo's Avatar
Th�o Théo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Cred ca s-a mai scris despre asta de cateva ori aici...
A participa la DV lottery nu inseamna ca "ai aplicat pentru o viza de emigrare"!!! Abia dupa ce primesti "notification letter" ca ai fost ales de computer si completezi formularele de aplicare de viza esti considerat ca "intentionezi sa emigrezi"...
Nu vad care e problema cu "credibilitatea" ta... Este ca orice joc de noroc ! Daca ai foarte bine ! bravo!... Daca n-ai noroc mai tragi o data..)) Sunt multi care joaca si nu castiga ... si tot pot vizita Statele... Nu trebuie sa faci alte nazbatii de genul a-ti depasi perioada de sedere indicata pe viza sau de a lucra la negru.. astea sunt chestii care-ti pateaza "credibilitatea"... Bafta !..)
Old 02-25-2004, 06:56 PM
SimplySad SimplySad is offline
Junior Member
Bobocel

Si eu am fost in SUA anul trecut cu viza turistica al carei termen l-am respectat. M-am gandit mult daca sa aplic la loteria computerizata sau nu, din aceleasi considerente. As vrea anul asta sa incerc din nou o viza turistica pe care am intentia sa o respect ca si pe prima dar am riscat si am aplicat la loterie. Imi doresc sa emigrez, dar nu ilegal. Cred ca treaba cu credibilitatea la ambasada dupa o intentie clara de imigrare postata pe internet este discutabila si ti-o poate spune doar cineva care a incercat... Eu nu as risca nici o minciuna la ambasada. Multa bafta oricum
Old 02-25-2004, 07:06 PM
SimplySad SimplySad is offline
Junior Member
Bobocel

P.S. :
Daca aplici pentru viza turistica dupa un eventual insucces la loterie sau chiar inainte de perioada in care vin scrisorile, raspunsul la intrebarea" ati aplicat vreodata pentru viza de emigrare?" ar trebui dupa mine sa fie totusi NU, pentru ca viza de emigrare este una iar loteria este... loterie ... o sansa de a fi selectat urmata de o alta sansa de a ajunge la/ trece de interviu...etc. O sansa careia poti la urma urmei sa nici nu-i dai curs, e o posibilitate neglijabila aflata in stadiu virtual. Problema care mi-o pun eu este ce raspunzi daca te intreaba direct: "ai aplicat la loterie?". Caci nu stii ce stiu ei si de altfel nu e bine sa minti anyway...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules