![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Oameni buni ... puteti sa imi spuneti cum este corect?
Daca se aplica la loteria vizelor ... exista sansa (daca nu se castiga bineinteles ) sa se refuze mai tarziu o viza de turist ? Sau doar daca se castiga si nu se ia viza .. se figureaza ca un aplicant la emigrare si apoi daca se aplica pt o viza de turist .. nu se accepta? poate cineva s ama lamureasca ? PS: Eu am castigat si am interviul in decembrie.. dar vreau sa participe si ai mei la loterie .. dar vreau sa stiu daca ii afecteaza cu ceva aceasta...in situatia in care i-as chiema eu in state apoi . Va multumesc ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Multumesc pt pareri oameni buni ..
Eu nu mai tin minte unde am citit despre asta .. si ar fi fost binevenite niste pareri .. dar se pare ca nimika .. ![]() See`ya |
|
||||
|
||||
![]() Pentru a obtine o viza de turist trebuie sa demonstrezi ca nu ai intentii de stabilire in US. A aplica la DV2005 nu este considerat ca o intentie de emigrare. Deci daca parintii tai nu primesc notification letter (nu sunt selectionati la primul "tiraj") , pot obtine viza de turist sau altfel de viza fara problema.
In schimb daca sunt selectionati si trimit inapoi formularele completate cu toate datele cerute , asta inseamna "intentie de emigrare"... si in cazul asta nu vor putea obtine viza de turist...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Loteria pe cale de disparitie? | Simy | Am cistigat Loteria Vizelor! | 5 | 05-30-2004 09:14 PM |
Loteria afecteaza credibilitatea pentru alte tipuri de vize? | Cortesenln | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 3 | 02-25-2004 07:06 PM |
Viza de turist pe perioada de 10 ani | Lili | Catre America ! | 3 | 12-27-2003 02:56 AM |
Loteria afecteaza alte tipuri de vize ? | Biro Stefan | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 8 | 11-27-2003 02:50 PM |
![]() |