|
|||
|
|||
Semnatura - Marimea conteaza?
Am si eu o intrebare:
Semnatura de pe aplicatia trimisa pt. participarea la loteria vizelor e de vreo 4 ori mai mare decat cea de pe pasaport si cele de pe formularele din plicul 1 pe care le-am trimis la KCC. (Pe respectiva aplicatie semnatura are vreo 8 cm lungime, fata de numai 2 cm celelalte semnaturi). Poate fi considerat acest lucru ca o neasemanare a celor 2 semnaturi (de pe aplicatia initiala si cea de pe pasaport)? Pun aceasta intrebare intrucat am vazut ca e foarte importanta semnatura. Multumesc. |
|
||||
|
||||
marime semnatura
Nu are nici o importanta marimea semnaturii. Si la mine semnatura de pe formularul de aplicatie a fost de 4 ori mai mare ca cea de pe pasaport si nu s-a pus nici o secunda problema marimii semnaturii doar am fost intrebata daca este semnatura mea sau nu, cea de pe aplicatie, si a confruntat-o cu cea din pasaport, in sensul ca s-a uitat 2 secunde pe ambele.
Deci nu trebuie sa-ti faci griji inutile in aceasta privinta. Multa bafta la interviu, Daniela |
|
|||
|
|||
N-ar trebui sa ai nicio problema, dar totdeauna ramane un DAR (de exemplu, daca consulul s-a sculat in ziua interviului tau cu fata la cearsaf - nu da Doamne!)
|
|
||||
|
||||
Si la mine diferenta era mare, chiar foarte mare, dar nu i-a interesat acest aspect-nu a constituit o piedica, nici macar nu m-au pus s-o reproduc
\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein) ***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !*** PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|