![]() |
|
|||
|
|||
![]() Salut!
As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca pe langa AOS-ul care trebuie legalizat, un sponsor, care nu e cetatean american ci are doar rezidenta ,trebuie sa legalizeze si formularul I1040, copia dupa green-card si dovada de la locul de munca curent. Intreb asta deoarece unora le-a cerut la interviu si aceste acte aditionale AOS-ului. A, si inca ceva- AOS-ul trebuie sa fie facut pt fiecare persoana care pleaca? Va multumesc si bafta in continuare! Andrei |
|
|||
|
|||
![]() Salutare
nu cred ca trebuie legalizat ,oricum asta e ceva nou nu am mai auzit pana acum dar ca sa nu ai dureri de cap poate ca e mai bine sa legalizezi si asta ca mai sti...AOS dupa cate stiu nu trebuie pt fiecare persoana eparat altul ci doar sa cuprinda numele tuturor persoanelor care pleaca cu castigatorul.Cred ca am zis bine, adica ai inteles
|
||||
|
||||
![]() Buna !
http://uscis.gov/graphics/formsfee/f...iles/i-134.pdf Aici am citit ca : "A separate affidavit must be submitted for each person". Bafta ! |
|
||||
|
||||
![]() Nu este adevarat....
Trebuie un singur AOS pentru toata familia Atunci pentru ce mai este trecut in AOS (I-134): "Name of spouse and children accompanying or following to join person:" - ei trebuie trecuti pe acelasi AOS Eu si multi altii au fost a ambasada cu unsigur AOS si totul a fost OK bafta maxima thomas |
|
|||
|
|||
![]() Multumesc mult pt informatie.
Bafta multa la toti! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
O nelamurire | CosminRo | Affidavit of Support - I134 | 9 | 01-24-2005 07:26 PM |
o nelamurire! | mgorgan | Interviul | 2 | 01-23-2005 10:02 PM |
Nelamurire | diana04 | Interviul | 5 | 01-14-2005 02:56 AM |
nelamurire | didi | Interviul | 0 | 11-30-2004 02:22 PM |
![]() |