![]() |
|
|||
|
|||
![]() Incercam sa aflam data la care va avea interviul sora mea, case number: 131xx. am sunat de doua ori la KCC- ultima data prin 27 dec.- dar mi s-a spus ca, cazul n-a fost procesat inca si sa revin dupa 8-10 saptamini...am trimis si un mail in care am primit raspunsul standard prezentat aici pe forum: Thank you for your inquiry; please be aware that the needed forms were received and are being processed. Please contact us again in 10 to 12 weeks to check your case for updates or to determine if your visa number is current.
astazi am sunat la Ambasada si ni s-a spus ca dosarul nu se afla printre cele programate pentru interviu in luna februarie. voi ce credeti? e vreo problema? cunoasteti cazuri similare? ce e mai bine sa facem? mentionez ca a returnat plicul 2 prin 15-17august 04. astept parerile voastre. |
|
|||
|
|||
![]() Bun�,
eu zic c� nu este cazul s� intra�i �n panic�. Dac� cei de la KCC v-au zis c� nu au procesat cazul vostru, iar cei de la ambasad� au zis c� nu sunte�i programa�i pentru interviu �n luna februarie, solu�ia este s� mai a�tepta�i ceva timp. Cred c� to�i �i-au f�cut la r�ndul lor acelea�i griji. �i noi am primit de la KCC acelea�i r�spunsuri atunci c�nd am sunat.... �i noi am primit acela�i mail de la ei.... probabil c� am fi primit un r�spuns asem�n�tor, dac� am fi sunat �i la ambasad�, ceea ce noi nu am f�cut. Eu cred c� nu e nici o problem� �i dac� ai s� "ron��i" forumul, vei vedea c� mai sunt cazuri cu CN chiar mai mic dec�t al vostru, �n situa�ie similar�. Ave�i r�bdare �i �ncredere �n Dumnezeu. Cu bine, OllyT |
|
|||
|
|||
![]() OllyT, multumesc de raspuns.
|
|
||||
|
||||
![]() Din cite am citit si eu pe aici conteaza foarte mult si data la care ai trimis actele la ei. Procesind dosarele in ordinea sosirii probabil ca te vor programa mai tarzior chiar daca ai cn mic. Nimic de intrat in panica totusi.
Rabdare si tervi tari. |
|
|||
|
|||
![]() Da, �i eu cred c� momentul interviului depinde de data la care ai trimis plicul 1, de fapt sunt chiar sigur� de asta.
Nu conteaz� CN at�ta timp c�t te �ncadrezi �n limita de cut-off. De pild�, �n noiembrie, limita a fost 10.850, iar noi av�nd 10.2XX, am fost programa�i pe data de 8. Asta pentru c� am trimis plicul 1 pe 21 iunie, deci foarte repede (la KCC, plicul a ajuns pe 28 iunie). Dac� ai s� cite�ti mesajele de pe forum, ai s� vezi c� sunt mul�i care au CN mai mic dec�t cel pe care l-am avut eu, dar au primit plicul 1 mai t�rziu �i �n consecin��, l-au �i trimis mai t�rziu. Mult succes �i ave�i �ncredere �n Dumnezeu! OllyT |
|
|||
|
|||
![]() va multumesc pentru raspunsuri si incurajari.
aveti dreptate, trebuie sa avem rabdare si incredere in Bunul Dumnezeu. diana04 |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
O nelamurire | CosminRo | Affidavit of Support - I134 | 9 | 01-24-2005 07:26 PM |
o nelamurire! | mgorgan | Interviul | 2 | 01-23-2005 10:02 PM |
nelamurire | didi | Interviul | 0 | 11-30-2004 02:22 PM |
![]() |