![]() |
|
||||
|
||||
![]() salutare tuturor, vreau sa intreb daca pe primul plic cand am trimis nu am scris adresa unde voi locui , ei mi-au trimis sa recompletez, am scris adresa unui prieten care acuma mi-a trimis AOS (81000$ fara sa mai aiba de intretinut pe cineva), si la urmatorul punct cu intrebarea unde voi locui, am completat tot cu adresa lui, vreau sa intreb daca trebuia undeva sa scriu de acest AOS, atunci nici nu stiam ce este un AOS, o sa fie probleme la interviu? ce ar trebui sa zic daca mi se pune intrebarea de ce nu am completat ca voi primi AOS.......se apropie si la mine interviul si emotiile sunt destul de mari.
Nestiind de acest forum eu am completat tot aiurea prima data formularele, am omis sa scriu N/A daca nu era cazul, si de-aia mi-au trimis sa recompletez, (mai exact la 3 sectiuni nu am completat si anume: adresa unde voi locui in USA, locurile de munca care le-am avut aici , toate locuintele care le-am avut mai mult de 6 luni ). salutare si numai bine |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Mult noroc, Gianina
|
||||
|
||||
![]() multumesc frumos pentru informatie Geanina
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
O nelamurire | CosminRo | Affidavit of Support - I134 | 9 | 01-24-2005 07:26 PM |
Nelamurire | diana04 | Interviul | 5 | 01-14-2005 02:56 AM |
nelamurire | didi | Interviul | 0 | 11-30-2004 02:22 PM |
nelamurire! | Vali | Matrimoniale si nu numai ... | 1 | 04-27-2004 04:32 AM |
![]() |