Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

inainte de interviu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2003, 09:53 PM
Tanta Tanta is offline
Junior Member
Bobocel

Default inainte de interviu

am cateva intrebari. sper ca ma poate ajuta cineva.
1. care clinica o recomandati pt. analize?
a. spitalul n.ghe.lupu, fost colentina?
b. bio-medica international?
c.centru medical unirea?
2. unde platim suma de 435$ ? in ambasada?
3. cele 2 poze necesare la interviu sa fie de 5cm/5cm, tip pasaport?sau cele din profil?
4. mai am nevoie oare de a.o.s., daca am cam 5000$ in banca si jumatate din apartament in valoare de aprox 20.000$,avand si sora mea 50% din el.
daca aveti si voi ceva recomandari va ascult cu placere.
multumesc. bafta tuturor.
Reply With Quote
Old 10-07-2003, 12:53 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default raspuns intrebari, dar doar ca parere personala

Clinica recomandata de mine personal este Centrul medical Unirea deoarece am fost acolo cu o ruda de-a mea, acum cateva luni, tot pentru analize de plecare si au fost extrem de draguti si de promti. Dar o sa pot sa spun mai multe saptamana viitoare cand ma duc chiar eu pentru analize acolo.
Suma de 435$/persoana se plateste in ambasada, conform celor scrise pe forum de cei care au trecut deja interviul.
Pozele trebuie sa fie cele cu urechea pentru ca asa scrie in formularele de la KCC, din plicul 1.
In privinta AOS-ului nu stiu daca o sa ai nevoie dar ce cred eu in privinta valorii apartamentului este ca ambasada n-o sa ti-l ia in considerare avand in vedere ca este coproprietate cu sora ta pentru ca nu au de unde sa stie ca sora ta va fi de acord cu vanzarea acestuia. Poate doar daca sora ta ar da o declaratie notariala prin care sa-si asume obligatia vanzarii lui in caz de obtinere a vizei de catre tine. Sau sa existe un antecontract de vanzare-cumparare ferm in acest sens, nu stiu. Daca vei citi pe forum la experientele mai vechi ale celor care au trecut deja de interviu, vei vedea ca au fost probleme cu apartamentele si atunci cand erau trecute de parinti pe numele copiilor lor, loteristi.

Multa bafta,

Daniela
Reply With Quote
Old 10-07-2003, 02:28 PM
Dia Dia is offline
Membru
Invatzacel

3. Atentie la poze: semiprofil, cu dimensiunile indicate in instructiunile primite de la KCC. Cei de la ambasada sunt foarte pretentiosi la acest capitol (am la arhiva 2 randuri de poze care nu au fost bune ).
Recomand autobuzul de langa ambasada care este in fiecare zi cam de la ora 9 pana la 14. Cu pozele de acolo nu s-a intors nimeni inapoi.
Reply With Quote
Old 10-07-2003, 03:21 PM
Gianina's Avatar
Moderator
Team Member

Default revin cu informatii

Tocmai am sunat la Centrul Medical Unirea pentru a obtine mai multe informatii despre analize si iata ce am aflat:
- programarile se fac cu 2-3 zile inainte de data dorita
- analizele sunt valabile 12 luni
Trebuie sa avem la noi in momentul analizelor urmatoarele documente:
- formularele de analize de la KCC din plicul 2
- document de identitate(pasaport)
- patru fotografii tip pasaport, cele normale, cu poza din fata, semnate pe verso
- o dovada cu vaccinarile efectuate
- o adeverinta de la medicul de familie ca nu suntem luati in evidente cu afectiuni cronice si neuropsihice
Analizele se fac dimineata.

Am postat aceste informatii in speranta ca sunt de ajutor si celorlalti loteristi.
Mult noroc,

Daniela
Reply With Quote
Old 10-07-2003, 04:22 PM
Taylor Taylor is offline
Membru
Bobocel

Mersi pentru informatii.

Bafta
Reply With Quote
Old 10-09-2003, 07:54 PM
Tanta Tanta is offline
Junior Member
Bobocel

Default mersi

Multumesc pentru informatii. Bafta tuturor.
Reply With Quote
Old 10-13-2003, 10:16 AM
Gianina's Avatar
Moderator
Team Member

Default analize facute

M-am gandit sa revin cu un mesaj, acum, dupa ce ne-am facut deja analizele.
Am fost vineri(10.10.2003) la Centrul Medical Unirea(situat in apropierea Ambasadei SUA), unde ne programaseram de miercuri si ne-am facut foarte usor analizele. Era o doctorita tanara si foarte draguta care ne-a luat sange dupa care ne-a luat tensiunea, ne-a ascultat la plamani si inima, ne-a pus niste intrebari despre istoricul bolilor iar mie mi-a facut si un vaccin antitetanos(pentru ca nu aveam nici unul in ultimii 10 ani). Aici totul a durat vreo 30 minute, pentru 2 persoane. De aici am primit o trimitere catre un alt Centru medical care se afla situat in Piata Unirii(in apropierea Tribunalului) unde ni s-au facut radiografiile la palmani(a mai durat vreo 15 minute).
Dupa-amiaza, la ora 17.00 ne-am dus sa ne ridicam analizele, moment in care am dus si radiografiile si rezultatul lor). Toate analizele le-au bagat in plicuri sigilate, impreuna cu radigrafiile, dupa care ni s-au predat sigilate spunandu-ne sa nu le desfacem.
Cost total: 50 USD/ persoana analizele, 5 USD/vaccinul, 170.000 lei radiografia/persoana.
Actele care ne-au trebuit la analize sunt cele indicate in mesajul meu anterior, de mai sus. Aveti grija ca difera de actele care sunt indicate in documentele din plicul 2 de la KCC.

Sper ca va ajuta descrierea mea de mai sus.

Multa bafta,
Daniela
Reply With Quote
Old 10-15-2003, 03:43 PM
Mario2004 Mario2004 is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default actele difera

Cind spuneai ca actele necesare la examenul medical difera de cele indicate in plicul 2, te refereai la faptul ca iti trebuie adeverinta ca nu esti luat in evidenta cu boli cronice sau neuropsuhice? Sau mai e vorba si de altceva? E obligatoriu sa ai pasaportul?
Marius
Reply With Quote
Old 10-15-2003, 04:11 PM
Gianina's Avatar
Moderator
Team Member

Default precizari

Pentru Marius B.

La analize trebuie si pasaportul pentru ca pe formularele de analize pe care le completeaza doctorul(cele primite de la KCC) este o rubrica unde se noteaza anumite date din pasaport.
In afara adeverintei cu bolile neuro sau cronice care in formulare spunea ca numai in anumite conditii este necesara dar la clinica mi-a cerut-o, mai sunt necesare 4 poze in loc de 3 cate erau notate ca necesare in formulare.

O alta cerinta a clinicii a fost sa nu completam noi nimic pe formularele de analize.

Daca mai aveti si alte nelamuriri, astept intrebarile voastre.

Daniela
Reply With Quote
Old 10-15-2003, 04:21 PM
Mario2004 Mario2004 is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default tot eu

Multumesc pentru lamuriri, Daniela. Mai e ceva ce am uitat. De unde ai obtinut dovada cu vaccinurile efectuate? Eu cred ca trebuie sa caut un dispensar de care apartineam cind eram foarte mic, cel putin asa mi-ai indicat asistenta de la medicul de familie.
Marius
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules