Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Interviu lejer!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-15-2003, 09:44 PM
Izadora Izadora is offline
Junior Member
Bobocel

Default Interviu lejer!

Salutare la toata lumea,

In primul rind cer iertare ca nu am apucat sa va scriu cum a fost la interviu. Efectiv nu am avut nici timp, si o vreme nici n-am fost in preajma unui computer.
Insa acum sunt aici, si iata...
Inainte de toate doresc inca de la inceput sa va MULTUMESC! , la toata lumea pentru cuvintele, incurajarile voastre. M-au ajutat foarte-foarte mult.
Doresc, in special, sa-i multumesc lui Biro Stefan, pentru tot suportul pe care l-am primit din partea lui. Mersi mult de tot, Istvan!
In 2 dec. am fost la Centrul Medical Unirea, unde, cum au scris si altii, au fost foarte dragute si rapizi. Totul a durat vreo 10 min.
In 4 dec. m-am prezentat la interviu. Desi am ajuns mai repede de ora 8, m-au lasat sa intru, ba chiar mi-au zis sa nu stau la nici un rind, ci sa ma duc direct in sala de asteptare. Acolo am asteptat un pic, pana mi-am auzit numele la ghiseul 6, Ia ghiciti la cine?
Da, ati ghicit bine, la d-ra blonda, ,,Gabi Szabo" a noastra.
Sincera sa fiu, nu am fost atenta la inceput ca e ea, eram prea concentrata la ce zice, sa dau hirtiile in ordinea ceruta de ea, etc.
A fost foarte draguta, a zimbit tot timpul, era foarte calma, si efectiv draguta. Probabil, si din cauza asta n-am observat din prima ca e ea.
In orice caz, m-am asteptat la altceva, citind pe aici despre ea.
Cred a am prins-o in toane bune, sau nu stiu, in orice caz, garantez, ca poate fi si foarte draguta.
Mi-a aratat scrisoarea, pe care de fapt nu eu am trimis-o, daca o recunosc? Am spus ca da, dupa care am semnat de cateva ori pe o hirtie. N-a spus nimic, ca e bine sau nu, efectiv a trecut mai departe si mi-a cerut actele.
Parerea mea cu semnatura e ca nu stiu ce sa intiplat la altii, dar la mine n-a fost nici a problema. Si sincera imi pare foarte rau ptr. cei care au fost refuzati pe acest motiv.
Nu ma intrebat mai nimica, decit daca stiu engleza, ce fac in Budapesta, mi-a zis ca e un bun profil pe care il urmez.
Ea a citit totul de pe hirtii, si si-a luat notite pe o foaie.
Totul a durat vreo 5 min.
Am platit taxa, dupa care am asteptat sa fiu chemata din nou.
In timp ce asteptam mi-am dat seama, ca de fapt ea a blonda, despre care s-a scris atata.
Cand mi-am auzit din nou numele a fost vocea unui barbat. Consulul in persoana, la ghiseul nr. 5.
Foarte dragut si el, zimbea usor tot timpul.
M-a intrebat daca voi intelege tot din ceea ce imi va zice?
Am jurat ca voi zice adevarul.
Prima intrebare a lui a fost, ca sunt singura? Se citea de pe el ca era foarte uimit.
Ma intrebat si el ce fac in Budapesta, ce invat, si daca imi place. De cat timp sunt aici.
Despre Aos m-a intrebat ca cine e cel care mi-a trimis-o, ce lucreaza el acolo?
Dupa care m-a felicitat, mi-a zis sa vin inapoi mai tirziu dupa viza si ca am dat dovada de mult curaj cind am plecat in Budapesta si si acum ca voi pleca singura.
Eu surprinsa, am zis: ,,Really?"
A izbucnit in ris si a zis ca da, desigur.
La mine asta a fost tot. Eu nu m-am asteptat deloc sa fie atat de simplu.
Dar ma bucur ptr. ca n-am crezut ca o sa-l primesc. Nu ca as fi eu pesimista, departe de mine, dar mi-am facut griji din cauza semnaturii, si a faptului ca sunt trecuta de 22, si ca am doar studii. La un momendat
v-am si intrebat despre asta.
Pentru mine tot interviul a decurs foarte repede, nici nu am avut timp sa ma gindesc ca am sau nu emotii. Eram tare concentrata la toate indicatiile.
Se pare ca mai sunt si zile din astea, cind totul merge bine, usor, asa cum am dorit sa fie interviul.
Va multumesc inca o data pentru tot, si sper ca scrisoarea mea va va linisti pe multi dintre cei care asteapta la interviu. Aveti rabdare mare, fiti calmi, ca nu se intimpla decit bine. Si totul va fi bine.
Stiu ca o sa ziceti, ca vorbesc usor dupa ce am trecut cu bine, dar credeti-ma ca si acum sunt surprinsa ca totul a decurs asa de usor.
Asa a fost sa fie!
Doresc BAFTA! la toti care sunt in asteptare la interviu.
Ne auzim cu bine, si va voi scrie, dar deja din San Diego, pentru ca s-ar putea sa plec la inceputul lui ianuarie.
Mult noroc, la toti, in toate, Izadora
Reply With Quote
Old 12-17-2003, 10:46 AM
Florina Ion Florina Ion is offline
Membru
Bobocel

Multa bafta in continuare, ca se pare ca totul depinde de bafta.
Nu stiu daca ai putea sa-mi raspunzi la intrebarea " semnatura era a ta ?" dar eu am tras concluzia ca dupa emotiile ce le-ai avut si faptul ca nu tu ai trimis scrisoarea, nu prea ai semant tu, oricum acum nu mai conteaza si m-am m-ai convins un pic ca acest lucru cu semnatura este un pretext pentru altele. Nu stiu daca ai urmarit dar eu sunt una care eu am semnat si cu toate astea ei spun ca nu sunt eu.
Mult succes in continuare.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules