|
|||
|
|||
INTERVIU REUSIT PE 18 FEB
NU STIU CE S-A INTAMPLAT, A DISPARUT SUBIECUL CE L-AM CREAT IERI ASA CA IL MAI POSTEZ O DATA:
URAAAAAAAAAAA! Sunt incantata sa va pot multumi pentru sprijinul pe care l-am avut din partea voastra si sa va dau totdata o poveste pozitiva, si, sper utila pentru cei ce urmeaza sa mearga la interviu dupa noi. Bineinteles, am intrat imediat in ambasada si am ajuns in sala de asteptare cu ghiseurile, impreuna cu altii care cereau diferite tipuri de vize. Cam intr-o jumatate de ora ne-am auzit si noi numele pentru ghiseul 6, care e doar penrtu loteristi. De fapt m-a chemat doar pe mine, si m-am dus doar eu. La ghiseu era tipa blonda cu parul scurt si ochelari pe care am identificat-o imediat a fiind celebra alergatoare romana! Stii voi cum o cheama! Mi-a zis ca sa vina si sotul meu: l-am chemat si pe el si am inceput. m-a pus sa semnez pe o hartiuta asa cum am semnat pe foaia de aplicare la loterie, intrebandu-ma totodata daca a fost singura aplicare pe care am facut-o. I-am spus ca da, e singura facuta de mine, si ca a facut si sotul meu una. M-a repezit repede ca m-a intrebat daca e singura depusa, nu altceva. Apoi mi-a cerut scrisoarea de programare si apoi actele in ordinea ceruta in actele primite in al doilea plic. Dupa ce a trecut de caziere, l-a luat pe sotul meu la interbari. Cea mai haioasa a fost daca are copii. Si el a raspuns: “NU, nu avem inca”, iar Szabo l-a repezit imediat: :”Domnule, v-am intrebat daca aveti dvs copii, nu daca aveti cu sotia!”. Dupa aceea m-a luat pe mine si a inceput sa-mi ceara restul de acte- de data asta doar ale mele. Deci la insotitor nu a cerut deecat actele de identitate si cazier. Doar aplicantul principal se pare ca trebuie sa dovedeasca nivelul de pregatire, si nu a luat decat diplomele mele, nu si ale sotului. A fost ok, si ne-a zis sa mergem sa platim taxele, ceea cee am facut si apoi ne-am pus pe o asteptare dee vrero ora pana cand am fost din nou chemati la ghiseul 6, de data asta de catre consul. Asa-zisul interviu a durat vreo 2-3 minute, in care ne-a intrebat ce relatie avem cu sponsorul si daca vom sta la el la inceput: am zis da, si a zis ca foarte bine. Apoi ne-a intrebat ce pregatire avem si ce o sa facem acolo, si I-am raspuns. Apoi a zis ca “Things appear to be ok, please have a seat and wait while we prepare your visas!!!” Cuvantul magic fiind rostit, am stat linistiti si ne-am uitat la toti cei care erau chemati la alte tipuri de vize, si nu erau prea generosi cu ele. In fine, dupa mai bine de 30 de minute, a aparut Gaby Szabo cu plicurile in mana si le-a dat celor calificati pt green card, cu explicatiile de rigoare. Asta cred ca a fost pe la 11. Ceilalti loteristi au fost: o tipa tanara singura, o familie tanara cu un bebelus de vreo 2 luni, care se pare ca erau din Moldova si noi, cei care am luat vizele. A mai fost uun cuplu din cluj, care aveau o situatie mai ccomplicata, ca se casatorisera dupa ce tipa castigase la loterie, avea probleme cu semnatura, ca nu putea sa demonstreze semnatura de pe aplicatia initiala; ziceau ca o amanare ar insemna abia saptamana viitoare, ceea ce lor le era peste mana, ca sotul era student in America si trebuia sa plece peste 2 zile. Nu stiu in final ce s-a hotarat pt ei. Cam asta a fost povestea noastra pana la vize. Sper sa foloseasca cuiva. Am uitat sa spun: am avut ca support financiar 11.000 $ - despre care am spus ca ii avem de la parinti si mostenire de la bunica, fara sa am vrun act/declaratie care s-o dovedeasca; doar szabo a intrebat de provenienta lor. Si de asemenea un AOS satisfacator de solid. Cam atat. Daca aveti intebari, puneti-le ca va raspund cu placere daca voi stii. Ah, da, noi o sa aterizam in Washington, ca de acolo e sponsorul nostru. Multumesc inca o data tuturor care m-au ajutat inainte de interviu, care mi-au raspuns cu amabilitate la toate intrebarile. Bafta tuturor de acum incolo si Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
In primul rind felicitari si succes in America.
Subiectul tau s-a mutat la Experiente personale ale loteristilor. Peste tot ai folosit aceasi semnatura, adica si in scrisoarea de aplicatie si in formulare? |
|
|||
|
|||
Felicitari si mult succes in continuare!
Sa ai parte numai de bucurii in noul tau drum! |
|
||||
|
||||
Felicitari si va doresc un demaraj de Ferari in noul start. Succes si sanatate!
\" Problema principala este ca romanul cere produse mai ieftine, in loc sa ceara salarii mai mari, sa-si permita sa cumpere orice. \" un forumar oarecare I work for money!!! if you want loyalty get a dog!!! |
|
|||
|
|||
Felicitari Dana
Va uram un inceput usor in America...Succes!
|
|||
|
|||
MULTUMESC TUTOROR PENTRU URARI!
pt. STEFAN: DA, am folosit peste tot aceeasi semnatura si a fost ok. mie mi-a aratat formularul initial de aplicare la loterie si m-a intrebat daca au l-am trimis si m-au pus sa semnez dupa ala - deci te sfatuiesc sa te uiti atent si sa semnezi identic. eu oricum folosisem aceeasi semnatura si in formularul pe care l-am trimis dupa ce am fost anuntata ca am castigat. sper sa-ri fie de folos. bafta multa tie si tuturor.
Display Modes | |
|
|