|
View Poll Results: VIZA FARA AOS? | |||
NU | 5 | 41.67% | |
DA | 7 | 58.33% | |
Voters: 12. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
PAREREA VOASTRA...?
Va cer ajutorul,pentru ca mi-a venit o idee creata si nu stiu daca trebuie sau nu sa renunt la ea...Daca pana la interviu imi vand apartamentul si bag in banca cei aprox. 13.000$,am sanse sa obtin (alaturi de sotul meu) viza fara AOS ?
|
|
|||
|
|||
Buna Mihaela,
M-am intors din vacanta care a cuprins luna (saptamna) de miere si prima mea obseravatie vizitand forumul a fost ca ar fi fost mort fara tine si Alex. Eu am o scuza ,nu am mai ajuns pe la internet , dar altii ce scuza au? Raspunsul meu pe care il vreau putin mai nuantat este ca merita sa faci acest pas si cred ca o suma de 13000 pe care so ai in cont este ok, dar nu uita ca mai trebuie platit si interviul si avionul asa ca suma ta poate ajunge la 11000. Eu personal nu am ce vinde si nici sotia mea dar ne-am propus sa facem economii la maxim si speram ca pana in aprilie anul viitor cand estimam ca vom avea interviul sa reusim sa strangem banii. Noi cred ca o sa apelam si la niste imprumuturi si de asemeni speram sa nu iesim in pierdere nici la nunta pe care vrem sa o facem la anul. Cred exista intre castigatorii loteriei multi care se confrunta cu probleme finaciare mult mai complicate dacat a ta asa trebuie sa fii optimista la maxim si sa ai mare incredere in tine. La final vreau sa iti spun ca am senzatia ca atitudiea americanilor de la ambasada din Bucuresti s-a modificat spun asta pt ca un priten de al meu a solicitat o viza de 2 saptamani si primit una de 1 an si cu multiple iesiri lucru care anul trecut nu a fost posibil. Asa ca optimism la maxim |
|
||||
|
||||
One of them!
Buna la toata lumea...si in special Mihaelei.
Da..m-am apucat sa scriu ca sa intaresc cele spuse de Bogdan ca mai exista multi loteristi care au serioase probleme financiare. Eu, te asigur sunt unul dintre ei. Mai clar, trebuie sa ma ajut SINGUR...deoarece apartamentul in care stau este pe numele tatalui meu iar el nu vrea in ruptul capului sa ma ajute...nici macar formal...daca intelegi ce vreau sa zic. Am incercat sa-l tot induplec dar nu am reusit nici eu si nici alti sa-l fac sa-si schimbe ideile. De alt ajutor nu stiu si inca n-am aflat desi caut in disperare. Tot ce pot sa fac este sa fac economii peste economii (am renuntat si la facultate) ca sa mai pot salva ceva bani care ar fi trebuit sa-i dau pe taxe. Si ultimul lucru care mai pot sa-l fac ca sa ma mai ajut cat de cat este sa imi iau inca un servici. Deci, vezi cam in ce situatie se afla si altii? Mai nou, citind ultimele mesaje observ si pe cineva care spunea ca este somera din 2002!! Ce sa mai zic? Si, cu toate astea vreau sa stii ca nu am sa ma las batut...o sa merg inainte...no matter what. Ideea este sa gandesti pozitiv si sa-ti doresti cu adevarat sa reusesti. Quote:
GOD BLESS AMERICA AND ALL OF US ******************************* |
|
||||
|
||||
Una pe zi ... de Matty
Apropo de atitudine schimbata la ambasada:
Mama unei amice a solicitat viza cam acum jumatate de an pentru America, pentru 6 luni, cred, avind invitatzie facuta de fata de aici. N-a primit-o pe motiv ca era vaduva si ca nu mai avea motiv sa se intoarca - i s-a zis ca sa revina dupa 6 luni sau dupa schimbari majore. A revenit acum 2 saptamani, fara schimbari majore, a solicitat viza pe 3 (trei) saptamani si a primit pe 10 (zece) ANI ! Aceeasi persoana ! Se pare ca a fi vaduv dupa razboiul cu Irakul la care a participat si Romania, nu mai conteza la viza pentru America. Un amic de la NY si-a adus tatal tot vaduv si cu viza de un an desi ceruse pe 3 luni ! Asha ca nu vad de ce s-ar mai trezi cineva pe acolo cu fundul in sus gata de 1040 sau W2 plus AoS - ori e laie ori e balaie pentru toata lumea mai ales ca loteristii prezinta potentzial economic la TAXE fatza de "turisti" - a se citi parintzii nostri care vin la baby sitting!
|
||||
|
||||
Multam fain,inca o data
Va multumesc pentru tot ceea ce mi-ati raspuns !Tie,Bogdan :BAFTA SI CASA DE PIATRA !!!!!!!!!!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|