|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Opinia voastra: spectacol romanesc!
Vreau sa aflu ceva pareri: sint sanse sa am succes daca fac pe impresarul si organizez niste spectacole in aria voastra? Mai au chef romanii de "romanisme", ori risc sa-mi pierd tipul si banii. Cam ce fel si cine dintre artistii romani sint doriti; am ceva contacte in lumea lor.
Deasemenea, accept colaboratori motivati. Multumesc daca va osteniti sa ginditi cu mine. |
|
|||
|
|||
sustin ideea .........cel putin idea
ducu bertzi,colibri,phoenix............... .............................
|
|||
|
|||
Re: Opinia voastra: spectacol romanesc!
Quote:
Parerea mea este ca nu. Am fost dezamagit de craciun cind a fost un spectacol absolut gratuit cu Ducu Bertzi si cu Florian Pitis si sala nu a fost prea plina. Totusi sper ca romanii din zona chicago sa se mai adune si atunci sunt sigur ca se va putea face ceva. mircea. |
|
||||
|
||||
Parerea mea, de viitor imigrant (DV 2005):
In primul rand sa-mi fac plinul pe cat se poate de concerte cu indivizi din State pe care as fi vrut sa-i vad acasa (vezi ce zicea Valentin Chiriac la off-topic despre Phil Collins). Poate, dupa o vreme, as vrea sa vad si fetze mai "maneloase", desi acu ma gandesc cam cu scarba la chestia asta. Sugestia mea ar fi sa intrebi pe cei cu ceva mai mare vechime in State. Si acolo, dupa varste. La cei mai batrani ar merge probabil un Florin Piersic, etc (am un var ce face pe impresarul pt el in Germania, la romanii de acolo), la cei mai tineri e mai diversificat, dar o "Ro-Mania", de ex., cred ca ar atrage si tineri si batrani. Cat esti dispus sa investesti intr-un studiu de piata ? Virag.
|
||||
|
||||
Corect, am o lista kilometrica cu formatii pe care as vrea sa le vad live, nu cred ca o sa-mi fie prea dor de cei din Ro .
|
|
|||
|
|||
Cezar,
este o initiativa laudabila si sper sa prinda la publicul romansec din Chicago si imprejurimi.Legat de un raspuns anterior la acest subiect privind concertul cu Ducu Bertzi si Florian Pittis ,parerea mea este ca nu a fost mediatizat suficient.Au fost impartiti niste fluturasi si cam atat.Probabil de aceea sala a fost pe jumatate goala. Ar fi multe nume din muzica romaneasca care mi-ar place sa le vad in Chicago cum ar fi:Voltaj,Compact,Cargo,Holograf,Desperado,Celelat e Cuvinte,Iris-trupe rock,Ro-mania,Blondy si lista ar putea continua.Si sunt convins ca s-ar gasi si public care sa participe la aceste concerte. Bafta si sper ca aceasta initiativa sa se materializeze! Marius |
|
|||
|
|||
Am uitat formatia cu care trebuia sa-mi incep lista:Phoenix!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|