Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-18-2003, 02:29 PM
Vero Vero is offline
Junior Member
Bobocel

Default Florin & Veronica - Nashville - 2003

Dragi prieteni,

in sfirsit acum dupa inregistrarea pe acest forum mi-am rezervat citeva clipe sa va povestesc citeceva despre cum a decurs interviul nostru.
Noi am avut primul interviu pe 9 Iunie 2003. Am avut cu noi toate actele cerute (credeam noi), doar ca la ambasada iti mai gasesc ei citeceva astfel incit sa fii nevoit sa mai mergi odata sau chiar de mai multe ori, totul e sa ai rabdare si sa nu comentezi nimic;zimbesti frumos si...."see you again". Motivul pentru care ne-a cerut sa mai mergem odata a fost acela ca AOS-ul facut de sponsorul din USA, era scris cu doua feluri de pasta de pix. De aici o multime de acte cerute in plus privitoare la sponsorul nostru, copii xerox dupa actele sale personale si refacut AOS-ul. Apoi datorita faptului ca aveam un apartament primit de la parinti ne-a cerut sa ducem o declaratie din partea sorei mele prin care aceasta sa declare ca nu are nici o pretentie asupra acestui apartament (cu toate ca apartamentul era deja pe numele meu si al sotului meu, cu contract de vinzare-cumparare, deci era clar ca avem drepturi depline asupra lui).A cerut sa ducem si acte doveditoare prin care sa aratam ca parintii nostri mai au si alte proprietati si nu au nevoie de apartament, si totodata ne-a cerut ca a doua oara cind ne vom prezenta la interviu sa ducem si copii dupa buletinele de identitate ale parintilor prin care ei si-au schimbat adresa dupa apartament pe noua locuinta.
Referitor la diplomele cerute, sotul meu este inginer proiectant la o firma care lucreaza pentru industria constructoare de automobile si doamna de la ambasada a inceput "tirul" de intrebari pentru sotul meu referitoare la domeniul sau de activitate, locul de munca, a inceput sa analizeze diploma daca nu este cumva falsa si multe alte intrebari. Cu mine nu prea a avut de lucru deoarece sotul meu este cistigatorul.
Referitor la statutul marital: noi ne-am casatorit dupa ce sotul meu a cistigat loteria, astfel ca ni s-au cerut poze facute cu un an inainte de casatorie care sa dovedeasca existenta relatiei noastre si apoi consulul ne-a luat pe fiecare separat la interviu si intrebarile pe care le-a pus sotului meu (a notat pe o hirtie raspunsurile lui) mi le-a pus si mie sa vada daca spunem adevarul. Totul a fost Ok, nu aveam ce sa mintim, ne-am casatorit din dragoste si indiferent care era rezultatul noi tot fericiti eram si tot la fel de mult ne-am fi iubit.
Un nou val de stres dar a meritat. Pe 22 Iulie m-am prezentat la ambasada (de data aceasta numai eu deoarece ni s-a mentionat ca e deajuns daca mergem numai unul dintre noi a doua oara) la ora 8:00 cu toate actele cerute anterior. Doamna aceea blonda le-a verificat si m-a trimis la consul (care de data aceasta era o doamna tinerica). Aceasta a discutat ceva cu doamna care a verificat actele dupa care mi-a pus citeva intrebari in engleza, mi-a zimbit frumos si mi-a spus sa ma prezint la ora 16:00 dupa vize, ceea ce am si facut.
A fost mult stres dar a meritat!

Multumim din toata inima familiei Leseanu Silviu & Cristina si familiei Tranca Vasile si Monica, fara ajutorul carora nu am fi reusit sa obtinem aceste vize care au fost pentru noi o sansa unica in a ne vedea visul implinit....

Bafta tuturor!

Florin & Veronica BUHAS
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules