Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2003, 05:47 PM
Chitescu Bogdan Chitescu Bogdan is offline
Membru
Invatzacel

Default Prietena mea a castigat la D.V. 2004

Salutare tuturor,

Inainte de a incepe mica mea poveste doresc sa salut initiativa lui Alex de a creea acest site, fapt care dovedeste ca impotriva opiniei aproape generale romanii se ajuta unii pe altii .
Cazul meu este simplu dar sa vedem cat de mult se poate complica in continuare.
Ma numesc Bogdan am 29 de ani sunt din Onesti dar de noua ani locuiesc in Bucuresti (ce sa faci mirajul Bucurestilor la moldoveni) actualmene lucrez in vanzari pe functia de director divizie HORECA. Pe prietena mea o chiama Ana Maria are 27 ani a absolvit dreptul dar lucreaza si ea in vanzari. Suntem impreuna de aproape 6(sase) ani si urma ca la anul sa ne casatorim, dar evenimentele ce urmeaza vor precipita putin situatia.
Pa data de 26 iunie Ana Maria a primit vestea cea mare ca a castigat la loteria vizelor pe 2004. Din acel moment eu personal am devenit mai agitat decat ea pentru ca aveam nevoie de informatii dar nu aveam de unde sa le iau dar dupa indelungi cautari am dat de sit-ul lui Alex din care am luat toata informatia de care am avut nevoie. Din pacate nu am reusit sa trimitem plicul decat pe data de 11 iulie. Case number-ul prietenei mele este destul de mare 30400 .
Acum ne agitam sa facem cununia civila si deja am demarat demersurile de informare. Am inteles de la Alex ca dupa ce vom obtine certificatul de casatorie atunci sa trimit si eu formularele DS 203 I si II completat impreuna cu o copie dupa acesta la KCC pentru prelucrare.

Ceea ce doresc eu este sa-mi spuneti(estimativ) ce sanse avem sa fim chemati la interviu impreuna si mai ales cand se va intampla asta.Am inteles ca este posibil daca totul decurge normal sa avem deja vizele pana la inceputul anului viitor.
Personal nu imi doresc sa fiu chemat la interviu pana in decembrie pentru a avea timp sa-mi rezolv problemele legate de suportul material si nu numai.

Va multumesc anticipat ca ati avut rabdare sa cititi acest mesaj si astept cu intereres mesajele voastre.
Reply With Quote
Old 07-13-2003, 07:18 PM
Cruso's Avatar
Cruso Cruso is offline
Membru
Invatzacel

Default Congratulations!!!

Sal Bogdane!

Noi am fost aproximativ in aceeasi situatie ca voi. Sotia mea a castigat anul trecut la loterie si nefiind casatoriti pe atunci, a trebuit sa facem pasul asta cu un an mai devreme ca sa putem pleca amandoi. Dupa ce va casatoriti ar fi bine sa trimiti si tu cele 2 formulare de care ziceai (dsp-urile) si o copie dupa certificatul de casatorie. In plus noi am trimis si un nou set de formulare pt. sotie, cu noul nume, noua adresa, si o foaie in care am explicat motivul schimbarii lor (bineinteles casatoria).
Referitor la case number noi am avut 32.000, si am avut interviul in iunie anul asta, deci daca s-ar pastra acelasi ritm, e posibil sa aveti interviul la anul prin aprilie-iunie. O sa apara lunar numerele care vor fi curente pt. interviul de la ambasada.
Daca mai ai si alte intrebari poti sa scri....
Numai bine si ... va asteptam in State!!!
Old 07-14-2003, 07:18 PM
Membru
Invatzacel

Default Re: Congratulations!!!

Multumesc mult pentru raspuns si avand in vedere faptul ca ai trecut prin experiente asemanatoare sa stii ca pe viitor nu o sa scapi de tirul meu de intrebari.
O zi buna iti urez tie si sotiei Bogdan
Reply With Quote
Old 07-14-2003, 09:33 PM
Cruso's Avatar
Cruso Cruso is offline
Membru
Invatzacel

Default A little help!

Astept intrebarile tale oricand. Numai bine si sa ne vedem in State!

P.S.: In ce oras ati vrea sa mergeti?
Old 07-15-2003, 09:21 PM
Membru
Invatzacel

Vrem sa mergem la New York pentru ca acolo avem ceva cunostinte si cred ca de acolo va fi (speram) persona care sa ne ofere suport.
Din cate inteleg tu mai esti inca in romania?
Reply With Quote
Old 07-15-2003, 09:46 PM
Cruso's Avatar
Cruso Cruso is offline
Membru
Invatzacel

Default Galati (inca) - Nashville (...)

Eu zic ca o sa fie bine, si o sa va ajute cei de acolo cu AOS-ul.
E super ca mergeti in New York, o sa vedeti Statuia Libertatii, ceea ce eu mi-am dorit dintotdeauna. Stiu si eu pe cineva care e plecat tot cu Loteria Vizelor mai de mult acolo, si o duce destul de bine acuma.
Noi suntem inca in Romania, o sa plecam catre America la sfarsitul lui septembrie, in Nashville (TN).

Multa bafta in continuare, si poti sa imi mai scri daca mai ai nevoie de sfaturi, o sa incerc sa iti raspund in masura in care cunosc si eu problema....

Sa auzim numai de bine!
Old 07-19-2003, 07:51 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default New York-ul ca destinatzie finala.

E frumos la NY si vetzi avea ceva poze disponibile in curind pe albumul public dar parerea mea e ca nu se merita sa alegetzi NY ca destinatzie finala decit daca e upstate NY.
Am vazut timp de 3 ani cum o duc prietenii nostrii din NY si cit se zbat pentru a reusi.
Poate cei de prin NY vor fi de alta parere dar asta e parerea mea momentan.

Daca e cineva de alta parere atunci haidetzi sa o vedem aici pe forum.

In ceea ce priveste casatoria mergetzi cu actele inainte si cautatzi-va orice dovada a relatziei pe care sa o putetzi avea la interviu. Restul vine de la sine daca atzi prins ideile principale ale drumului catre America.

One Love, One Mission, ONE.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules