![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua in primul r�nd!!! �ncep relatarea mea prin a va mulțumii tuturor , Pt postările voastre din care noi ce-i ce urmează sa avem sau am avut interviul am avut așa multe de �nvățat !!!
In data de 30.09.14 am efectuat analizele medicale la o clinica in Frankfurt acreditata de ambasada USA din germania.( clinica din Frankfurt este deschisă cu publicul Luni, Marți si Joi). Așadar a venit si ziua de 02.10.14 ,ora 8Am zi in care am fost programați la interviu (3 pers). In jurul orei 7:30 AM ne-am așezat la r�nd , in fata noastră la ora aceea mai fiind doar o persoana , ajung�nd la ghisu unde �ți verifica numele pe o lista , cred eu cu persoanele care urmează sa susțină interviul Pt diferitele tipuri de viza , am constatat cu stupoare ca nu suntem pe acea lista( noi nu am primit mail de la ambasada din Frankfurt așa cum am văzut in relatările altor persoane ca se face in bucuresti) , dar la ghișeu era o domna f drăguța rom�nca chiar care după ce a dat un telefon ne-a �nm�nat un tichet si a spus ca putem intra propiu zis in ambasada !! Odată intrați in ambasada am fost �ndrumați spre casierie unde trebuia sa plătim taxa Pt 3 pers. , apoi am așteptat pana ce-am văzut numărul de pe tichetul nostru afișat la unul dintre monitoare , moment in care am mers la acel ghișeu sa predam actele . Predarea actelor a fost in următoarea ordine: diploma de studiu Ap. P. Certificatul de naștere , căsătorie , caziere , apoi actele soției fără diplome si apoi băiețelul nostru. Toată aceasta tatarasenie a durat in jur de 15 min , pana a verificat si ds260 , iar la final ne spune ca analizele medicale nu au ajuns �ncă la ei dar ea crede ca vor ajunge in decursul zilei si sa luam un loc in sala si un Consul ne va chema . După vre-o 10 min de așteptare am fost chemați de Consul , un tip de v�rsta a doua , foarte destins , care ne-a �ntrebat cine este persoana de contact din America (pers fiind soacra) apoi de c�nd suntem in germania , ce lucram in momentul asta si ultima �ntrebare a fost : c�nd vrem sa plecam , moment in care i-am răspuns ca plăcere vrem sa pie pana de Crăciun . Si acum urmează lucrul frustrant in care ne spune ca toate actele sunt in ordine dar din cauza ca analizele medicale nu au ajuns �ncă la ei nu pote emite viza azi, dar sa nu ne facem probleme ca vom pute pleca la data stabilită , pana in Crăciun si ca de �ndată de ce analizele medicale sosesc la ambasada o se emită viza si o sa ne trimită Pașapoartele ( acestea răm�n�nd la ei) �mi cer scuze ca am o postare așa lunga dar nu am �ndemnare la povestit!!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Interviu 02.10.14 Frankfurt ,,sper ca reușit | Flavius C | Interviul | 1 | 10-04-2014 10:38 PM |
GheorgheN - Interviu cu efect intarziat 04.02 | GheorgheN | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 02-11-2014 04:40 PM |
ugyn77 - Interviu reusit 15.05.2013 | ugyn77 | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 05-20-2013 01:57 PM |
Interviul la Frankfurt 21.08.2007 | ml2008 | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 08-21-2007 09:53 PM |
am avut interviu in 15.11.2006 | terbea | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 11-17-2006 07:15 PM |