![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Salutare,
scuze daca nu am postat in subiectul potrivit , insa am o situatie la care as dori ajutor: Un bun prieten a aplicat pt Loteria 2015 ( urmeaza ca la data de 1 mai sa primeasca raspunsul), dar recent a avut ghinionul sa primeasca o condamnare cu inchisoarea de 1.5 ani. Din ce calcule a facut el se pare ca, in cazul in care va castiga, se va incadra sa iasa din inchisoare pt a lua viza. Intrebarea este : il mai accepta, chiar daca a castigat la loterie, pt viza in urma acestei condamnari? Am vazut pareri pe forum ca numai daca ai condamnare cu violenta ( viol, furt, talharie, crima) nu te mai accepta, alte pareri sunt ca pt orice condamnare esti exclus de la viza. In cazul lui este vorba de dare de mita, a avut o firma de constructii si a fost acuzat de dare de mita pt care a primit o condamnare de 1.5 ani. De asemenea, el nu este casatorit, insa este cu o fata de peste 5 ani, au si copil impreuna ( el este trecut ca tata in certificatul de nastere). Daca va castiga el, si va si acceptat, poate pana la viza sa se casatoreasca si sa isi ia si sotia ( copilul este trecut pe aplicatie) ? Multumesc |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |
Elena I - New York - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 05:12 PM |
Iosif - Detroit - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 04:58 PM |