|
|
||||
|
||||
Houston
Cineva prin Houston?
M-am mutat de vreo 3 saptamani cu job-ul
|
|||
|
|||
Cum e iarna in Houston ?stiu ca pare o �ntrebare ciudata, dar anul viitor prin Ianuarie ma voi muta acolo, eu nu am probleme cu frigul dar ma g�ndesc pt bebe sa nu fie brusca schimbare de grade de la 25 la ... Nu stiu cate grade is deobicei
|
|
|||
|
|||
Daca iei ca reper US Hardiness Zones map, Houston e in zona 9 deci temp. minime nu scad iarna sub 20F. Sint intre 20 si 30F, iarna, cel mai frig.
Mai cald aici la noi, ce bine!
|
|||
|
|||
Quote:
Dar cum atitea milioane traiesc bine, va veti acomoda si voi, mai ales ca somajul e extrem de scazut. |
|
||||
|
||||
admiț�nd că n-am stat �n Hou dec�t o săptăm�nă, așa că pot generaliza, pot să-ți spun că nu vei avea probleme cu clima. acasă erau furtuni de zăpadă și acolo umblam �n pantaloni scurți...
|
|||
|
|||
Eu nu am nici o problema cu clima, pt bebe imi fac griji ca aici pe insula iarna is 23-25 grade CELSIUS , nici calorifere nu am in apartament
|
|
|||
|
|||
Nasa test
https://bedreststudy.jsc.nasa.gov/apply.aspx NASA plateste pana in 18000$ daca participati la test, trebuie sa fiti cetateni sau rezidenti permanenti, testul se face prin Houston se pare
|
|
|||
|
|||
Cineva prin Houston ? Mai precis in zona katy ?
|
|
|||
|
|||
Comunitatea romaneasca din Houston e numeroasa.Sunt doua biserici ortodoxe in zona.Cred ca pe forum nu prea sunt romani care locuiesc in zona.....
E cam umed vara,dar daca pt. inceput aici v-ati gasit joburi e OK.Cu timpul va mai puteti muta prin Texas ca e mare! |
|
||||
|
||||
Nu faceti greseala unui New Englander caruia i-a fost oferit un job academic la Rice si a apreciat-o ca fiind o universitate regionala destul de ambitioasa:
http://chronicle.com/forums/index.ph...,138595.0.html (lamurire pentru cei din Romania: Rice este departe de a fi o universitate regionala, de fapt este chiar una de top.)
Display Modes | |
|
|