|
|||
|
|||
Achizitionare casa in zona Houston, TX - ajutor
Salut,
Fac un apel la romani din zona Houston sa dea un sfat unor prieteni care urmeaza sa cumpere o casa in zona Houston odata ce ajung acolo, asta poate sa varieze intre 2 luni si 8, dar procedura de cautarea a unei case a demarat de acum. Ma pricep destul de bine la cautat pe Google, si am dat de o gramada de companii care construiesc case noi gen Standard Pacific, Centex, Pulte, Lennar, s.a.m.d. presupun ca mai cu totii ati auzit de ei deoarece construiesc in multe state. De asemenea tot despre cateva din aceste firme am citit si ceva reviews de la proprietari sau ce or fi fost aceia care au postat niste povesti de te ia cu groaza despre achizitiile lor. Stiu si de realtor.com / homes.com , ma ajuta sa imi fac o idee despre preturi. Intrebarea mea acuma: voi romani texani, odata ce ati ajuns acolo, ati cumparat o casa proprietate personala ? daca da , prin ce mod, de unde, pret, companii constructoare samd. Nu fac o statistica sau o interogare, dar orice detaliu in plus pe care mi-l puteti oferi este de folos. Suma disponibila pentru casa , fie ea noua sau mai veche este de aproximativ 225.000 USD. Nu trebuie sa fie neaparat in Houston. Un orasel din imprejurimi cred ca ar fi mult mai dragut. Spunem asta deoarece am urmarit siteurile mentionate mai sus si am vazut destule comunitati dragute in jurul Houston-ului. Nu evitati sa vorbiti si despre taxele anuale, daca acestea difera de la county la county (daca m-am exprimat corect). In fine cred ca ati prins ideea. Multumesc anticipat , si odata ce primesc raspunsuri mai adaug intrebari daca sunt nelamuriri. Prietenii nostrii au mare nevoie de sfaturile voastre. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|